- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- как да направя мускули без да ходя на фитнес
Хахахаха, без фитнес, просто си си купил залаПървоначално написано от kireto454
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ето ме и мен.
На 12-съм.Тежа 40 килограма и съм висок някъде 150.
Всееки ден правя 3 серии по 20 (гири 5 кила).И някой пат когато не ме марзи по 100 коремни преси и лицеви опори.Малко се изморявам.Всички приятели на моята възраст са по 50 килограма и повече.Имам мускули,но не ходя на фитнес(казват,че съм малак).
Това е,че изглеждам добре,но малко стомаха ми емалко по.напреди изпъкнал(имам 3-гънки като клекна).
Помощ.
С тия 82 кг ...едва ли ще може да прай лицеви камули НАБИРАНИЯ. Моя съвет е да почнеш с тичане и скачане на въжеи да пиеш много вода, защото помага за чистенето на мазнините.
мен дали 6е ме пуснат на фитнес на 12 сам
Не! Там е само за пълнолетни и алкохолици...
на 13 14 ходат ами някв детски фитнес
хаха 6то аз не искам инструктор
Ако темата не е ебавка-много ще ти е трудно.Едва ли имаш сили за набирания при тези килограми.Не ти знам ръста,но първо "влез в час" с кардио,пък същевременно почвай кръгови тренировки-лицеви,преси,клекове,кофич и...Първоначално написано от oziris0
Първоначално написано от FemaleBodyInspector
е ся можеш ли ?![]()
![]()
![]()
![]()
Здравейте, на 15г. съм и тежа 96кг. и съм 170см висок. Искам да отслабна и също така да напрая мускули. Ако може някой съвет.
Спортувай нещо ? Тичане/плуване. Като станеш 85 почваш фитнес и успоредно с него кардио. До 17 вече ще си натрупал някаква ММ. Правиш си една диета да поочистиш и воала. Младеж на 17-18 години с сравнително добре оформено тяло. Е няма да си като Арни или Лу ама пак е нещоПървоначално написано от arena121
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
awerw кво искаш да докажеш че си по-прост ос spainn ли ?! ако е това то доста напредваш ама трудно го стигаш![]()
Връщам отбора на FemaleBodyInspector![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
А какво е кардио, че съм малко необразавон.Първоначално написано от Ice_b0x
![]()
![]()
Благодаря!!!![]()
спортувай повече- Ритай, играй баскет или някакъв спорт. Тичай, Прави Лицви опори, коремни преси.
Бъди ПОСТОЯНЕН и ТРЕНИРАЙ секи ден. Не след дълго, ще постигнеш резлутат.
ЗОМГ...на 13 години 80 кила хахаххаха
Наблягай на чекийте, за да отслабнеш![]()
![]()
Здравейте на 14 години съм 1.69 и тежа 50кг. Искам да направя мусколи, но ме е страх, че преди години ме оперираха от херния. С гирички и лицеви предполагам, че ще стане нещо, но трудно. Ако тръгна на фитнес се опасявам да не получа отново херния, че аз тренирам футбол.
от коремни преси няма АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ЕФЕКТ! От лицевите се стягат гърдите само ако ги правиш с широк захват, ако ги правиш с ръце една до друга ти натоварва трицепса. И ква херния ??? Явно не знаеш правилната техника на изпълнение. То и мен ме беше страх от херния, но като правиш упражненията във фитнеса както трябва, риска от травма и минимален.
Мускули се правят само и единствено във фитнеса.
аз сам на 13 години също тренирам лека атлетика вече от 5 години и сам 40 килограма и като за начало може да започнеш малко да потичаш
Ако беше малко по-малък щях да те посъветвам да почнеш плуване.Аз плувам от както се помня и без фитнес,без даже лицеви и тн. израдих добра фигура.Ако си постоянен започни плуване ама не да отидеш и да се киснеш.Тряба сериозно да се отнесеш.Колкото до фитнеса и аз на твоите години едно лято отидох на фитнес и инструктора каза 4е съм малък.Не се притеснявай от външния си вид,изчакай една-две години и тогава започни с фитнес и стриит.