Цитирай Първоначално написано от valdesbg
Майко колко безумни отговори.....
От малки насърчавате децата да бъдат пу*ьовци...

Ми щом я харесва - ще действа. Какво значение има дали тя го харесва или не. Важното е че ще е направил нещо по въпроса, а няма да се оглежда като заек на поляна и да се чуди какво да прави, ако го харесва - перфектно. Ако не го харесва, но го хареса още по хубаво. ако не го хареса - поне ще има опит.

Млади момко срамежливостта и скромността си ги скрий някъде и не ги показвай. Отиваш при девойката връзваш там лафче, и след училище излизате някъде да се видите. Примерно да си вземете по един сладолед, или по една количка(93 набор са 16 годишни сега, така че хич не е малък момъка). И така, бъде уверен и работата сама ще стане
От някои други твои постове останах с впечатлението, че си доста по - напред с материала от мен. Ала не може всички да са като теб - мисля че отговорът "отиди и говори с нея" е повече от очевиден. Създателя на темата търси начин да заобиколи това - така мисля аз.
Не може всички да сме експерти като теб ( това не е ирония, разбирам че си по - опитен, ала никой не се ражда така... )