- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- и не знам какво да правя
Добър ден...искам да се извиня за дългата история...ще се опитам възможно да е по кратка,за правописните грешки просто пиша много бързо и не гледам какво пиша, а и за тва че ви притеснявам...но наистина съм на кръстопът. С две думи - миналото лято на работа един от редовините ми клиенти (още твърди че е идвал всеки ден заради мен) уж се влюби в мен...Тогава още се разделях с бившият си и не бях психчески готова и емоционално след 2 годишна връзка да се хвана с първият дето ме е харесал....зажалост имах проблеми на работа и напуснах и трябваше да замина за месец в чужбина. Бяхме почнали да излизаме с клиента ми (М.) на кафета.За моя учудване не беше тва дет очаквах...и уж тръгнахме...Бях му казала е си ида началото на семестара след малката ми почивка в чужбина...няколко дена преди да си пристигна у Варна...той ми каза,че едната вечер се бил целувал с някаква...И аз прекаснах всякаква връзка...След многото засечки по кафетата се реших даму званна да се видим...и се изяснихме...решил парви да ми каже да не излезе лъжа и е сгрешил...аз бях си влюбена в него и последваха 1-2 месеца ходене...като едва ли не заживя у квартирата ми...Зажалост връзката беше ужасна...нямаше време за мене...дойдеше ли ядеше и спеше...секса просто липсваше...не искаше да пия кафе с него и с приятелите му...излизахме само в едно квартално заведение се едно се криехме...не съм дете на 16 да ме лъже и предполагах,че или има друга или че просто ме избягва ...преди да се реша да сложа край майка му влезе в болница и той се замозатвори в себе си и отблъсна всеки дори и мене...след месеци го чух пак...няколко излизания кафета...приятелски отношения....понякога кафетата заваршваха сас секс...казах му е искам да сам с него...той каза че не съм тва което аз търся...и още 3-4 месеца не се чухме...И сега отново но напълно различен човек...аз вече не го търся не му звъня ...преди постоянно говорене смси...ревност...ся не ми пука...обичам го но по добре така...вика ме с приятелите си но отказвам...прекарвам постоянно с компанията си времето...учейки...работейки ...за него малко време...но не знам много е оосбен....по принцип се вуждаме 2-3 пъти в седмицата...секс мн рядко правим...желание голямо от моя страна но него просто не го кефи тва и е много сранно се пак е мъж...види ли ме на кафе с друг ме търси секи ден...уй не ходим...дайте съвет искам да съм с него...но секи път като го търся държа се мило....готвя му правя му изненади той се одръпва...а ся ако му кажя ходим ли или не мисля е повече няма да го видя...и секи път повтаря е приятелите му и колата му са най важни в живота му...не един път не сме се виждали заради тва е че е с компанията...нужда от съвет имам и то голяма...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Най-добре ще е да седнете и да си изясните отношенията....друго незнам какво да те посъветвам...поне да знаеш приятелили ще сте или нещо повече.....
Според мен този човек много умело те манипулира, а ти му се връзваш! Бягаш подир него и това му харесва затова и не те приема на сериозно. Според мен да се отдръпнеш от него - не му звъни, не му пиши, нка той те търси, но ти не лапвай веднага въдицата. Бъди безразлична и недостъпна и виж какво ще стане - може да спре да те търси въобще или пък да се осъзнае.
П.П - ако питаш мен най-добре е въобще да нямаш нещо общо с този човек.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Take_That много си права...бях под контрола на еидн такъв 2 години...и ми трябваше мн време да се осъзаня....за тва от тоя по надалеч.... наистина от много време не ми е било толково добре с някои..и за кафета и за разговори и да е с някой дет спя....но тъпият секс толкова ме претеснява...има го ама толкова рядко...мислех даси хвана още един...но просто май ми мина периода с лапешките историида правя...да го видим кога ще ме потърси и ще му кажя някой неща направо...но ако каже е сме само рпиятели прекъсвам връзка...щот ся имам достъчно проблеми в университета и на работа че да гоня мъж ... Той е наясно че много мъже ме харесват но ... като ме види с друг и почва да си мисли как да ме върне....а аз не съм ничия играчка
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
мразя този тип хора.... които мислят, че света се върти около тях... не се занимавай с него, това е моя съвет... не си кукла с конци и когато той си пожелае да ти обръща някакво внимание... не му звъни и не го търси... вреди ти... имам чувството, че е влязъл под кожата ти... вземаш да се осъзнаваш и това е добре... не те заслужава... успех![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
+1Първоначално написано от Take_That
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!