Добър ден...искам да се извиня за дългата история...ще се опитам възможно да е по кратка,за правописните грешки просто пиша много бързо и не гледам какво пиша , а и за тва че ви притеснявам...но наистина съм на кръстопът. С две думи - миналото лято на работа един от редовините ми клиенти (още твърди че е идвал всеки ден заради мен) уж се влюби в мен...Тогава още се разделях с бившият си и не бях психчески готова и емоционално след 2 годишна връзка да се хвана с първият дето ме е харесал....зажалост имах проблеми на работа и напуснах и трябваше да замина за месец в чужбина. Бяхме почнали да излизаме с клиента ми (М.) на кафета.За моя учудване не беше тва дет очаквах...и уж тръгнахме...Бях му казала е си ида началото на семестара след малката ми почивка в чужбина...няколко дена преди да си пристигна у Варна...той ми каза,че едната вечер се бил целувал с някаква...И аз прекаснах всякаква връзка...След многото засечки по кафетата се реших даму званна да се видим...и се изяснихме...решил парви да ми каже да не излезе лъжа и е сгрешил...аз бях си влюбена в него и последваха 1-2 месеца ходене...като едва ли не заживя у квартирата ми...Зажалост връзката беше ужасна...нямаше време за мене...дойдеше ли ядеше и спеше...секса просто липсваше...не искаше да пия кафе с него и с приятелите му...излизахме само в едно квартално заведение се едно се криехме...не съм дете на 16 да ме лъже и предполагах,че или има друга или че просто ме избягва ...преди да се реша да сложа край майка му влезе в болница и той се замозатвори в себе си и отблъсна всеки дори и мене...след месеци го чух пак...няколко излизания кафета...приятелски отношения....понякога кафетата заваршваха сас секс...казах му е искам да сам с него...той каза че не съм тва което аз търся...и още 3-4 месеца не се чухме...И сега отново но напълно различен човек...аз вече не го търся не му звъня ...преди постоянно говорене смси...ревност...ся не ми пука...обичам го но по добре така...вика ме с приятелите си но отказвам...прекарвам постоянно с компанията си времето...учейки...работейки ...за него малко време...но не знам много е оосбен....по принцип се вуждаме 2-3 пъти в седмицата...секс мн рядко правим...желание голямо от моя страна но него просто не го кефи тва и е много сранно се пак е мъж...види ли ме на кафе с друг ме търси секи ден...уй не ходим...дайте съвет искам да съм с него...но секи път като го търся държа се мило....готвя му правя му изненади той се одръпва...а ся ако му кажя ходим ли или не мисля е повече няма да го видя...и секи път повтаря е приятелите му и колата му са най важни в живота му...не един път не сме се виждали заради тва е че е с компанията...нужда от съвет имам и то голяма...