- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ###Плочки на корема при момичета###
Аз също имам очертани плочки..но не някви като на мъж.. ии предпочитам момиче с по-ясно изразени плочки пред някъв виснал корем!![]()
и аз такиваПървоначално написано от djudjulinkaa
![]()
плочки не харесвам.
стегнати коремчета от рода на http://z.hubpages.com/u/168290_f260.jpg e хубавко.
Не знам защо някои хора като чуят момиче с плочки си представят неква културистка.Тва,че тренираш корема,не означва,че имаш плочки като на мъж,а просто ти е стегнат корема и се плучават леки очертания.За да имаш адските плочки наистина требва да си културиска,тва от никой друг спорт не се получава.
Първоначално написано от dark_wings
Eми чесно да ти кажа, не ед ане се получава, при някои момичета само от фитнес се олучават яки и огромни плочки, но то си е и до ген и до мускулатура.Има няко дет се спукват от тренировки и нямат плочки.И все пак има дори и някои които се тъпкат с разни глупови хапчета и сиг им се получават големи плочки
Първоначално написано от SoFarSoG00d
Mи аз от 1 месец вече правя поо 300-400
ама на фитнес кат ида права отлкова, тъй акто тама ми е най удобно.
стига момичето да не е мъжкарана в лице и цялото и тяло е да е секси, тъй като има момичета със супер стегнати коремнчета и огромни бедра
One 21 GunS
еми ако не правиш коремни, естествено, че ти се виждат много, но като свикнеш стават приятни и не ти прави впечатление
One 21 GunS
Първоначално написано от koshtramba
Казвай бързо резултатите кога излизат на яве!![]()
А ти бе момиче с очи, кажи познаваш ли някой което да е лежал по болниците зарад тва??
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
абсурди чувам, за стотен път, че ще лежа в болница заради коремни преси![]()
Честно ли да ти кажа? На първия месец имаше резултат (( макар, че преди това пак си бях със супер стегнат корем, с леки зачатия на плочици )) Иначе ако имаш мастни натрупвания... предполагам, че ше е доста по-дълъг период.Първоначално написано от Hysteric_Bitch
тва е лятото още, са е по-добре мисля.
![]()
Няма лошо да е с плочки,но плосък и равен корем ми харесва повече.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Maцка аз коремните си ги правя на уреди които малко или много предпазват ктъста, а и преди 2 годиникат тренирах правех по супе рмн преси и нищо ми няма, но дори и да ми иам след време, то ако ми е писано ще стане и то не от коремниПървоначално написано от EternalEyes
![]()
Аз лично за момиче не харесвам плочки.![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
На мен пък много ми харесват плочките на Кийра![]()
Аз имам съвсееееееееем леко очертани, но са по-нагоре, там, където е пъпът, нямам, покрито е с тлъстини.![]()
Тази снимка е пускана преди от друга потребителка, сигурна съм.Първоначално написано от koshtramba
Мога да си спомня как изглеждаше тя в лице, но не и ника![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.