- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ###Плочки на корема при момичета###
http://prikachi.com/images/809/3013809R.jpg това ми харесва и в момента се стремя да постигна точно такъв корем
Hostis Honori Invidia
+1Първоначално написано от machoka
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Дам.Първоначално написано от taNcheto93
![]()
Big or small, lies are lies !
на 100% съм съгласнаПървоначално написано от hardball
Аз имам леко изразени плочки.... и е странно, защото не спортувам изобщо...
Бих почнала да спортувам, за да кача някой друг килограм, ако е възможно.
Ооо, любима тема, стара страст.. ЕСТЕСТВЕНО, че ми харесва, защо да тренирам иначе толкова много? хах
Running is my drug and I am overdosed ..
Я сподели - Как ще го постигнеш ?Първоначално написано от Cucko0
![]()
По темата: Харесват ми кореми като този на горепосочената снимка..![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Първоначално написано от Cucko0
дадад , и мен ми харесват много такива , а не тези с ясните плочките...
апък колко и какви коремни да правя за този корем по-горе![]()
Предполагам много малко момичета имат такива плочки, така че няма да ги коментирам тях. Харесват ми стегнатите женски коремчета и да си личат извивките (като поставената снимка по-горе)![]()
Тази е мн слаба и затова има плочки(по същата причина и някои хора,които не тренират имат плочки.Първоначално написано от dark_wings
Харесвам момичета с плочки и стегнат корем и аз също се стремя към това(имам леко изразени,но само като го стегна,тр да се стягам ;ДД).
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Оуу тази тема аз съм я писала и е много стара и все пак когато я писах нямах плочки, а сега много леко като това (и съм доволна от това, не искам повече... )
http://prikachi.com/images/809/3013809R.jpg
Гнусни са ми. Бих приличала на културистка с тях, ужас.
Предпочитам такъв корем пред тия напомпаните.![]()
Умирам за момиче с плочкиМного ме дърви, сигурно повече от цици, дупета, крака. Естествено няма да ми хареса, ако са прекалено релефни (както на културистките) ама надали ще срещна момиче, което не се занимава с бодибилдинг и има толкова релефна и изчистена фигура. И все пак и да има - по-добре от увисналия корем
![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Аз пък имам лееекинко коремче, не съм дебела, нормална съм си, обаче приятелят ми го обожава. Много обича да го мачка.![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз лично не харесвам, намирам го за много грозно и грубо.
И стига сте изкарвали обратното на плочките - отпуснат корем.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
и аз така предпочитам стегнат плосък корем, но не и плочки, плочки само при културисткитеПървоначално написано от smileforyou12
![]()
Преди около 2 години се бях надъхала много да си стегна корема. Правих к. преси всеки ден и след около месец резултата беше налице, НО![]()
![]()
![]()
Не ми хареса ! И на приятела ми не му хареса приятелката му да е с плочки, а той с бирено коремче ....
Мъже с плочки - да, но момиче, според мен - не !
Това не е красиво, а моите бяха по очертани...
Това е добре изглеждащ женски корем.
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
+1Първоначално написано от taNcheto93
![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Стегнат корем да,плочки - не.Аз тренирам плуване доста здраво и започнаха да ми се оформят за жалост![]()
Отново възобнових серийте. Както съм написала по-назад в темата 750 на ден(понякога през ден, защото нямам време)
Здравейте, прочетох всички мнения и аз мисля,че добре оформен корем повече ми харесва от корем с плочки,но както казаха различни мненияЗа да не отварям нова тема искам да ви попитам няколко въпроса:
1. Как да премахна тлъстинките в коремната част,за да мога да имам добре оформен корем (искам да кажа,че като го стегна си личи че е трениран,обаче над самите плочки имам тлъстинки и стои грозно)
2. Как въпреки коремните преси,които ще правя все пак да си запазя талията?
3. По колко коремни преси на ден и какъв ВИД (това е мн важно според мен)
4. След колко време ще видя резултата?
Сории,знам че са много,но ако някой ми отговори,ще бъде пърфект!![]()
![]()
Това ли правиш ?По колко серии ?Първоначално написано от blondeVIP
Според мен очертани плочки изобщо не стоят добре на момичета.Нито пък отпуснати коремчета.Стегнат корем, но не чак с плочки.![]()
А колко от вас, които не харесват плочки на момичета са момчета ?
Щото мен като момче супер много ме кефят. Повечето ми познати от мъжки пол също или им е безразлично ,или им харесва. Е ,не говорим за крайно изявени ,а за това ,което е постнато в снимка по-нагоре като "грозно".
На мен не ми харесва!
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !