- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Смятате ли,че униформите ще променят някои неща към добро?
Аз съм "за" униформите, но дълбооооко се съмнявам, че ще променят нещо в поведението ни.
In the face of true love you don't just give up...even the object of your affection is beggin' you to...
Съвсем спонтанен въпрос: На колко години си? Явно си на 30 или повече, щом така уверено говориш за комунистическия режим, все едно, че си живяла по време на него. Но по начина ти на писане, ти давам 12 години най-много.Първоначално написано от Sneki
![]()
По темата: Доста елитни гимназии и техникуми в Стара Загора са с униформи, така че правете си сметката.![]()
тея униформи за мен са пълни глупост!
<N>
Все ми е тая дали ще има униформи, но определено не смятам, че едната дреха ще промени нещо към по-добро, тъкмо обратното.
Don't worry, be happy!
Аз съм ЗА!!! много по добре е с униформи, аз бих искала да ни сложат, мн по-добре е щото така до няква степен всички са равнопоставени, няма такива дето се обличат курвенско, няма такива дето да им се присмиват на дрехите или някви такива.. всички са еднакви!![]()
И аз съм ЗА!Обаче като се прави нещо да се прави както трябва.Например в моето даскало ни сложиха унофирми без да се запитата до нас дали искаме или не и без да си избираме ние."Униформата" се състои от риза и пуловер, които след първото изпиране ти стават до лактите ръкавите им.Второ за момченцата катко и за момиченцата розовия цвят просто и най-подходящия!И трето, задължително е да се носят само понеделниците, като и тогава тук там виждаш някой с униформа.За мен това е просто за да се отбие номера че са ни дали униформи и вече че са инвестирали в нещо, което всъщност е по-зле и от преди!
Твърдо съм ЗА униформите, защото те са признак за равенство и единство, няма да има маминото детенце се облякло с маркови дрехи за нз колко си хилки...и т.н.
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Първоначално написано от strong
ЗА!!!
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Аз съм ЗА,но не вярвам да стане...Ако има униформи те няма да са задължителни което значи,че почти никой няма да ги носи...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
+тва униформите са отживелица...Първоначално написано от skuck
За разлика от курвите-те никога нема да са.Първоначално написано от got2Bthe1
и аз съм за!![]()
...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...
..........
оф не ща униформи. държавата като иска по- добре да даде пари за дрехи на бедните ... нищо няма да се промени само ще се чудим как да си разнообразим тоалета![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Напълно вярно, но хората, които нямат пари за хубави дрехи за децата им и после в училище им се подиграватПървоначално написано от got2Bthe1
![]()
Еми не е много приятно
![]()
На мен винаги са ми казвали че се обличам супер яко и цветно, но ще ги преживея униформите ако ги наложат
![]()
за комплексарите това е рая - няма кой да им трови нервите, че има по-скъпи дрешки... което пък е супер смотано мислене!!! Гледайте си собствената паница, кво ви пука за другите... що се отнася за униформите - аз се стремя да съм различен, ако ще и с кашон на главата да ходя... някаква униформа, дето ще ми прави краката на супа лятото... тия не са нормални! НИКОГА!
ами, айде не
да, окей има положителни страни въвеждането на униформи, но цялото това уеднаквяване не ми се нрави особено,
ако имаш силна индивидуалност, едната униформа няма да я засенчи, но самия факт, че ще си облечен едно към едно с останалите представители на пола ти и това 5 дни в седмицата...не
Оценка за поведение, униформи, вечерни часове,
комунизма се завръща...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
заеби комунизма... единственото добреотразяващо се нещо от миналото, внесено в днешни дни - това е музикатаиначе няма нищо да се промени - пак ще има идиоти, пак ще има некадърници, пак ще има дискриминиращи и дискриминирани...
Да, но маминото детенце като отиде на училище с прическа последна мода, златни и сребърни бижута и маникюр за 50лв, въобще не виждам една униформа какво ще засенчи.Първоначално написано от strong
И аз съм ЗА униформите, само защото ми е омръзнало да виждам гъзове из цялото училище.
ами не ги гледайте бе... омръзнало ви... пхахах, решението е пред клепачите ви, погледайте тях, може пък, току-виж, да разберете за какво говоря... тия паричковци не знаят какво е реалния живот и не оценяват истинското... оставете ги, нека си вярват, че са нещо повече, като имат повече пари... пикал съм им на парите, както се казва - "стига ми това, що имам"... униформите, както казах по-нагоре, няма да променят нищо, само ще вкарат смут в училищата и, съответно, пак ще има смехории и подигравки![]()
Единственото което ще постигнат, е че ще се вмирисваме. Едни и същи дрехи секи ден...
Нема да са по един комплект.Колкото искаш моеш да си земеш.Спокойно.Първоначално написано от LittleDude
Първоначално написано от dark_wings
![]()
Never Back Down!
Да ако имаше униформи в всички училища без изключение нямаше некой да ходат като клошари облечени и да се мислят за велики!