.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 105 от общо 105
    Има смисъл донякъде. Вярно е, че няма да се промени нищо от положението с гъзарите, но пък е крачка напред. След време ще почнат и телефони да дават за да се изкорени гъзарията вместо с Айфона пристигаш на дакало с една "лъскава" нокия 1208 "от директора с любов"

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    [quote="lipstik"]
    Цитирай Първоначално написано от Sneki
    В чужбина във всички елитни и частни училища униформите са нещо нормално и задължително.

как може да сравняваш българската лудница с европейските училища

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от gungan95
    Има смисъл донякъде. Вярно е, че няма да се промени нищо от положението с гъзарите, но пък е крачка напред. След време ще почнат и телефони да дават за да се изкорени гъзарията вместо с Айфона пристигаш на дакало с една "лъскава" нокия 1208 "от директора с любов"
    да, крачка напред... един от нашия клас без да имаме униформи вече не иска да идва на училище... като внесат униформите, ония идиотчета недните ще почнат да го бъзикат и за униформата... и познай колко ще му хареса това!

ако са наистина хубави що да не ги носим? по-представително е нашите дрехи пак може да си ги носим когато не сме на училище , аз мисля че в даскало трябва да се носят удобни неща...не тъпо сако както е в повечето гимназии..много са смешни като 15 годишни чичковци
    ЗА униформа ако е хубава удобна и представителна
    ПРОТИВ ако е тип "сдухан чичка"

Против униформите съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си