.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105
    Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    значи аз не мисля, че униформите трябва да са само за нас, ами учителките днес една дойде със ток 10 см, да не говорим как се облича, лошото е, че не е само тя, има още като нея и това е супер отвратително, като я видиш ей там няма да разбереш, че е учителка, по-скоро магистрална труженичка, ми да се съобразява малко, иска да се фука, ама колкото и да се фука минава 30 не и отива да се прави на кака и то в училище
    One 21 GunS

Аз съм против униформите. Мразя гиии Бих я носила само ако е хубава в смисъл къса пола, ризка, вратовръзка, хубав цвят и така иначе ми се повръща от някви грозни униформи.За щастие в моето даскало все още няма

Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    Аз съм за ! Но при положение че всичките ученици на даскалото гласуват или си измислят точно каква да е ! А не директорката квато си избере.. от най-евтината пенсионерска униформа !
    Така стана в ПМГ Бургас...Всъщност се оказа доста мизерна, ама г/ф поносима.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Определено съм ЗА!
    Като се има в предвид как се облича днешната младеж, униформите определено са за предпочитане. Предполагам, че училището не е подиум, на който всеки си показва цветните дрешки. Нима сте на модно ревю? Може би, но аз отивам на училище и всеки ден виждам пред мен по стълбите момичета, на които им се виждат задниците. Извинете, но това е ГНУСНО!!! И сега, ще започнат коментари като "С униформи се губи идивидуалността на всеки". Че вие с дрехите ли се различавате от другите?!
    Униформи, ТРЯБВА да има.

Град
    столицата
    Нищо няма да се промени.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Супер фен Аватара на Shia
    да има за всеки сезон поне по ...3-4 тоалета в различни цветове

Ти чуваш ли се изобщо?Имаш ли престава колко излиза закупуването на униформата.Надали някой родител ще се съгласи да дава луди пари само за училищно облекло.Не всички имат толкова пари,нали знаеш.
    Не е нужно и да си изхвърляш гардероба.Ти си няколко часа на даскало,след това си носи ,каквото сърце ти пожелае.

И на някои стила им на обличане е толкова зле,че униформата ще е в тяхно добро.И няма такива глупости,като оригиналности,защото виждам хората ,който са с едни и същи стилове на обличане.Копирачи да са,ама са пак еднакви,но това е друга тема.
    Училището нормално да не се съобрази с Вас,вие сте ,като шефа и работника на фирмата.Шефа заповядва,ти изпълняваш,защото стоиш по ниско от директора и учителите,щом си в тази институция и си избрал да си в тази институция ще се съобразяваш.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ние вече имаме униформи. И макар в началото да имаше голям бунт за избрания модел и цвят, сега г/д свикнахме. Разбира се някои си носим потник/тениска под ризата и всъщност сме с риза само при определени учители, които гледат Абе като цяло не е толкова лошо положението.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Аз съм ЗА униформите.
    Стига всичко да е съобразено с исканията на учениците.. И да има някакво разнообразие все пак. Но мисля и че учителите трябва да ходят с някакви униформи. Все пак..

В нашето даскало от няколко месеца чистачките са с розови престилки
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Абе...все ми е тая дали ще слагат или не в моето даскало.Ако сложат,да са хубави!
    Е,в моето няма да слагат 100%,защото има 1700 ученици и ще е доста трудно. Пък и директорката го беше казала в началото на годината.

Имаме униформи ! И вие всички трябва да спрете с тези теми за тях ! Като ви казат , че ще ви сложат , ще си траете и ще ги носите дали ще променят нещо или не няма значение !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Така някой казват,че трябва да има униформи.А аз мисля,че не трябва.
    В ГЧЕ Бургас,униформите са възможно най-отвратителните,които ще видите.Може би тук има хора,които учат или са завършили тва даскало.Питайте ги колко са грозни.Само елека горе-долу става.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на teenems
    попринцип не ми се носи униформа ,ама ми е се тая . хубаво е да има според мен
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Знаете ли какво, от 3 години нося униформа на даскало и не съм умряла, и не съм еднаква с другите! Ако някой ден трябва на работа да носите униформа, ще смените работата ли? Я стига с тези лигавщини!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

neee nikoga we nqqq da hoa s nekfi tupi uniformi

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sparkle_diamond
    дори и да ни задължат да носим униформи и докато спим, няма да се оправи нищо, каквато и държавата, такова и обществото, а за училищната система да не говорим. Единствената добра страна на униформата е, че "може би" ще изчезне неравенството между учениците, заради финансовите възможности.
    Съгласна съм ..
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    да има за всеки сезон поне по ...3-4 тоалета в различни цветове

А не искаш ли и колани и чантички Гучи и Прада в по 100 нюанса за всеки ден - слънчев или облачен?
    ИСТИНАТА Е ЧЕ И С УНИФОРМИ И БЕЗ ПАК ЩЕ СИ ЛИЧИ КОЙ Е ПО - БЕДЕН И КОЙ ПО - БОГАТ - ПО МАНИКЮРА ,ПО НОВИЯ ТЕЛЕФОН ,ПО ПРИЧЕСКАТА ,ПО ГРИМА И ПО БИЖУТАТА.Няма оправия!
    Когато се въведат униформи няма да е само друхи, ми ще има и етикет в училище. Т.е. бижута, мижута, прически-мрически, няа такива работи.
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Sneki
    Цитирай Първоначално написано от kukla1985
    .. има ученички които се обличат като к**ви .. все пак сме тръгнали на училище не на магистралата .. всеки се облича по свой вкус но не е нужно да прекаляват . . заа такива дето се обличат така трябжва да има униформи .. иначе и аз съм протифф тях
    тва не е твой проблем
    ще се обличаме както си искаме
    kukla1985, я скивай как Sneki веднага скочи като прочете "кyрви"

А те парите щото са твои... ква си проста, като бъчва си куха!

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Мечтата ми е да ходя на училище с униформа,но никога няма да се усъществи.Много по-добре излегжат така ученицете-в приличен и спретнат вид.
    ДА... и аз няма никога да имам тая възможност, шото вече завърших... ;-(
    Ясно.. дърта си! Не давай направления на младите тогава, и си живей в твойто време
    момче, съм...

Град
    mezdra
    определено не съм "за" уноформите... но мисля че просто за празници стават

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Ние вече имаме униформи. И макар в началото да имаше голям бунт за избрания модел и цвят, сега г/д свикнахме. Разбира се някои си носим потник/тениска под ризата и всъщност сме с риза само при определени учители, които гледат Абе като цяло не е толкова лошо положението.
    жалки са такива като вас! Не се примирявайте да ви тъпчат
    КВИ СА ТЕ ДА ВИ КАЗВАТ С КВО ДА ХОДИТЕ
    Не нь униформата
    Кое ни е жалкото? Не мислиш ли, че има хора, които с гордост носят униформата на училището си?
    И искам да питам всички вас, дето толкова се правите тука, утре когато отидете на работа и шефът ви накара да носите примерно костюм, вие какво? Няма да работите, защото може би той е 'промит комунист"?!?!
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен
    Това дали ще бъде свободен избор да носим каквото желаем ? Явно не. Щом е НЕ, каква демокрация е тогава ? Отиваме пак в годините преди 89-та, против униформите съм, но не мога да отрека че женските униформи с късите поли радват поне 95% от момчетата ( ). И само заради този показател минавам в "ЗА" - съгласен съм да нося униформа .

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Цитирай Първоначално написано от kukla1985
    .. има ученички които се обличат като к**ви .. все пак сме тръгнали на училище не на магистралата .. всеки се облича по свой вкус но не е нужно да прекаляват . . заа такива дето се обличат така трябжва да има униформи .. иначе и аз съм протифф тях
    тва не е твой проблем
    ще се обличаме както си искаме
    kukla1985, я скивай как Sneki веднага скочи като прочете "кyрви"
    Завист че нямате пари..хубави дрехи, и сте грозни? Ваш проблем
    аз нека съм ккурва ако тва значи курваа
    То не беше злоба,не беше чудо.И как така прецени,че сме грозни,бедни и с грозни дрехи.Ти си тая дето избива комплекси,ако се съди по нервните ти коментари

Ако са онези с къси поли при момичетата съм За
    аз обаче не искам униформа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си