- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Смятате ли,че униформите ще променят някои неща към добро?
значи аз не мисля, че униформите трябва да са само за нас, ами учителкитеднес една дойде със ток 10 см, да не говорим как се облича, лошото е, че не е само тя, има още като нея и това е супер отвратително, като я видиш ей там няма да разбереш, че е учителка, по-скоро магистрална труженичка, ми да се съобразява малко, иска да се фука, ама колкото и да се фука минава 30 не и отива да се прави на кака и то в училище
![]()
One 21 GunS
Аз съм против униформите. Мразя гиииБих я носила само ако е хубава в смисъл къса пола, ризка, вратовръзка, хубав цвят и така иначе ми се повръща от някви грозни униформи.За щастие в моето даскало все още няма
![]()
Така стана в ПМГ Бургас...Всъщност се оказа доста мизерна, ама г/ф поносима.Първоначално написано от LiLGrizzly
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Определено съм ЗА!
Като се има в предвид как се облича днешната младеж, униформите определено са за предпочитане. Предполагам, че училището не е подиум, на който всеки си показва цветните дрешки. Нима сте на модно ревю? Може би, но аз отивам на училище и всеки ден виждам пред мен по стълбите момичета, на които им се виждат задниците. Извинете, но това е ГНУСНО!!!И сега, ще започнат коментари като "С униформи се губи идивидуалността на всеки". Че вие с дрехите ли се различавате от другите?!
![]()
Униформи, ТРЯБВА да има.
Нищо няма да се промени.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
да има за всеки сезон поне по ...3-4 тоалета в различни цветове
Ти чуваш ли се изобщо?Имаш ли престава колко излиза закупуването на униформата.Надали някой родител ще се съгласи да дава луди пари само за училищно облекло.Не всички имат толкова пари,нали знаеш.
Не е нужно и да си изхвърляш гардероба.Ти си няколко часа на даскало,след това си носи ,каквото сърце ти пожелае.
И на някои стила им на обличане е толкова зле,че униформата ще е в тяхно добро.И няма такива глупости,като оригиналности,защото виждам хората ,който са с едни и същи стилове на обличане.Копирачи да са,ама са пак еднакви,но това е друга тема.
Училището нормално да не се съобрази с Вас,вие сте ,като шефа и работника на фирмата.Шефа заповядва,ти изпълняваш,защото стоиш по ниско от директора и учителите,щом си в тази институция и си избрал да си в тази институция ще се съобразяваш.
Ние вече имаме униформи. И макар в началото да имаше голям бунт за избрания модел и цвят, сега г/д свикнахме. Разбира се някои си носим потник/тениска под ризата и всъщност сме с риза само при определени учители, които гледатАбе като цяло не е толкова лошо положението.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Аз съм ЗА униформите.
Стига всичко да е съобразено с исканията на учениците.. И да има някакво разнообразие все пак. Но мисля и че учителите трябва да ходят с някакви униформи. Все пак..
В нашето даскало от няколко месеца чистачките са с розови престилки![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Абе...все ми е тая дали ще слагат или не в моето даскало.Ако сложат,да са хубави!
Е,в моето няма да слагат 100%,защото има 1700 ученици и ще е доста трудно.Пък и директорката го беше казала в началото на годината.
Имаме униформи ! И вие всички трябва да спрете с тези теми за тях ! Като ви казат , че ще ви сложат , ще си траете и ще ги носите дали ще променят нещо или не няма значение !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Така някой казват,че трябва да има униформи.А аз мисля,че не трябва.
В ГЧЕ Бургас,униформите са възможно най-отвратителните,които ще видите.Може би тук има хора,които учат или са завършили тва даскало.Питайте ги колко са грозни.Само елека горе-долу става.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
попринцип не ми се носи униформа ,ама ми е се тая . хубаво е да има според мен
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Знаете ли какво, от 3 години нося униформа на даскало и не съм умряла, и не съм еднаква с другите! Ако някой ден трябва на работа да носите униформа, ще смените работата ли?Я стига с тези лигавщини!
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
neee nikoga we nqqq da hoa s nekfi tupi uniformi
Съгласна съм ..Първоначално написано от Sparkle_diamond
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Когато се въведат униформи няма да е само друхи, ми ще има и етикет в училище. Т.е. бижута, мижута, прически-мрически, няа такива работи.Първоначално написано от NoContinuation
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
kukla1985, я скивай как Sneki веднага скочи като прочете "кyрви"Първоначално написано от Sneki
![]()
![]()
![]()
А те парите щото са твои... ква си проста, като бъчва си куха!
Първоначално написано от Sneki
![]()
момче, съм...
![]()
![]()
определено не съм "за" уноформите... но мисля че просто за празници стават![]()
Кое ни е жалкото? Не мислиш ли, че има хора, които с гордост носят униформата на училището си?Първоначално написано от Sneki
И искам да питам всички вас, дето толкова се правите тука, утре когато отидете на работа и шефът ви накара да носите примерно костюм, вие какво? Няма да работите, защото може би той е 'промит комунист"?!?!
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Това дали ще бъде свободен избор да носим каквото желаем ? Явно не. Щом е НЕ, каква демокрация е тогава ? Отиваме пак в годините преди 89-та, против униформите съм, но не мога да отрека че женските униформи с късите поли радват поне 95% от момчетата (). И само заради този показател минавам в "ЗА" - съгласен съм да нося униформа
.
Ако са онези с къси поли при момичетата съм За
аз обаче не искам униформа