мхм, и ако единия модел спечели с 2-3%, кво правим? Стачка? Бунт? Въстание?! И все пак - не чух други освен тия двете банални обяснения за вкарването...

относно влиянието на тия "скъпи тоалети"... аз ходя с едни и същи дрехи (комплекти, разбира се) вече втора година и постоянно ги сменям, но дрехите са едни и същи, всяка част струваща не повече от 15 лв... самочувствието ми не се е смъкнало, нито пък ми е повлияло на психиката това, че еди кое си мамино детенце има парички да купи храна за целия китайски народ, че и да му остане... дреме ми, това са материални глупости, най-малкото, а и щом се стремим към прогрес, защо не ни дадат по-голям стимул за отличен успех? Аз ще имам около 5,70 тази година и за какво? за 21 лева на месец По-изгодно излиза на някои да не ходят на училище последния месец, а да отидат на морето да изкарат хубави пари (както правят приятели), а не да се бъхтят до край, да изкарат едва 5,50 и да получат някакви мижави 20 лв, с които дори не могат да си купят нещо свястно, защото цените са ескалирали главоломно заради тая криза... после що сме мразели даскало...