- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Безамонячна боя
Здравейте на всички съфорумци!
Искам да се боядисам с безамонячната боя на Лореал Casting.Косата ми е средно кестенява до тъмно.Та въпросът ми е дали ще се получи русо ако взема най-светлата боя?Дали ще има поне 2-3 нюанса изсветляване,как мислите?
Ако някой е ползвал тази боя да сподели и колко време издържа цвета и измива ли се напълно след време?
Thank you!![]()
Аз използвам тази боя и съм много доволна от нея обаче с нея не можеш да си изсветлиш косата...за потамняване да,но за изсветляване няма да стане...![]()
Няма да стане мацка...няма и да си личи, че си я мазала. То даже и с амонячна не става ако ти е кестенява-трябва си блондор.
Така е, но нищо не ти пречи да пробваш, и без това се измива за 2-3 седмици напълно
няма да стане руса от един път, трябва няколко пъти да я боядисаш че евентуално да стане...по добре си я направи черна![]()
аз ползвах тази боя със същото желание като твоетоно работата не се получи за жалост мааалко потъмня но цветовете им наистина са хубави и не изтощават косата много
![]()
С амонячна боя не може да стане, пък камо ли с безамонячна.
Ако се направи системно 3-4 пъти за около2-3 седмици няма ли да се получи?Аз не искам да стане платинено рус цвят,а просто да поизсветли косата,някакво приемливо русо![]()
Аз съм се боядисвала с Лореал Кастинг и мога да кажа,че той е за нюанси,не можеш да променяш цвета си с него.Освен това той не е дълготраен.
Мислълта ми е да не даваш 15 лв за него,ами да избереш по-практична боя.Ако искаш да си руса,единствения начин е с обезцветяване + боядисване.Но за това по-добре отиди на фризьор.
успех!
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първият път ако изобщо те хване ще имаш оранжев отенък ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
3-4 пъти ако я намажеш за толкова малък период си е все едно да я намажеш с блондор. Направо тероризъмЩом искаш само малко да я изсветлиш, а не да стане светло руса, вземи си някаква амонячна и виж отзад на опаковката дали ще ти даде резултат. Обикновено има една табличка с оттенъци и там е показано.