.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Безамонячна боя

Здравейте на всички съфорумци!
    Искам да се боядисам с безамонячната боя на Лореал Casting.Косата ми е средно кестенява до тъмно.Та въпросът ми е дали ще се получи русо ако взема най-светлата боя?Дали ще има поне 2-3 нюанса изсветляване,как мислите?
    Ако някой е ползвал тази боя да сподели и колко време издържа цвета и измива ли се напълно след време?
    Thank you!

Аз използвам тази боя и съм много доволна от нея обаче с нея не можеш да си изсветлиш косата...за потамняване да,но за изсветляване няма да стане...

Няма да стане мацка...няма и да си личи, че си я мазала. То даже и с амонячна не става ако ти е кестенява-трябва си блондор.

Мега фен
    Град
    София
    Така е, но нищо не ти пречи да пробваш, и без това се измива за 2-3 седмици напълно

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    няма да стане руса от един път, трябва няколко пъти да я боядисаш че евентуално да стане...по добре си я направи черна

Град
    varna
    аз ползвах тази боя със същото желание като твоето но работата не се получи за жалост мааалко потъмня но цветовете им наистина са хубави и не изтощават косата много

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    С амонячна боя не може да стане, пък камо ли с безамонячна.

Ако се направи системно 3-4 пъти за около2-3 седмици няма ли да се получи?Аз не искам да стане платинено рус цвят,а просто да поизсветли косата,някакво приемливо русо

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Аз съм се боядисвала с Лореал Кастинг и мога да кажа,че той е за нюанси,не можеш да променяш цвета си с него.Освен това той не е дълготраен.

Мислълта ми е да не даваш 15 лв за него,ами да избереш по-практична боя.Ако искаш да си руса,единствения начин е с обезцветяване + боядисване.Но за това по-добре отиди на фризьор.

успех!
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на j_adore2
    Първият път ако изобщо те хване ще имаш оранжев отенък ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

3-4 пъти ако я намажеш за толкова малък период си е все едно да я намажеш с блондор. Направо тероризъм Щом искаш само малко да я изсветлиш, а не да стане светло руса, вземи си някаква амонячна и виж отзад на опаковката дали ще ти даде резултат. Обикновено има една табличка с оттенъци и там е показано.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си