Гадно е , съжалявам за момичето . Само тя си знае какъв белег е оставило всичко това в съзнанието и . Но не е нито първото , нито последното изнасилено момиче , тя дори не е една от малко , защото те не са малко . Не в моя град , но друг също малък град , в който имам близки и познати , не искам да говоря колко изнасилвания станаха на момичета , жени и то само за последните 3-4 години , за преди това не искам да говоря . Градът е малък , всички се познават , момичетата не са тръгвали на никъде с изнасилвачите им , или поне не по собствено желание . Отплеснах се от темата , но все пак не вярвам да има справедливост , след 2-3 месеца същите мъже най-вероятно ще си живеят живота нормално , както до сега ... И за пореден път ще кажа , вечерният час не беше създаден само за да ни е кофти на нас и да трябва да се прибираме рано . Не отива на едно 15 годишно момиче да стои до полунощ по улиците , и още повече да се качва в кола с някакви непознати мъже Ако аз бях на мястото на това момиче , недай си боже , не знам дали бих имала сили да продължа нормално живота си