- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момиче
Здр. на всички. Харесвам едно момиче но незнам дали тя изпитва не6то ким мен .моля ви кажете ми как да разбера да ли ме харесва.
Благодаря ви предварително
Елементарно ! Взимаш една маргаритка и почваш - харесва ме ... тя ме харесва ...Първоначално написано от dzatara93
![]()
оффф we..много сте зле.Като харесваш някои трябва да му кажеш..ако и той/тя те харесва-айляк ако не ..здраве да е
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
и аз си харесвам едно момиче не май са 2, ъъъъ или 3 нзмайтапа на страна просто и покажи какво изпитваш
Ами ако не е обвързана ше прекарваш време с нея повечко, ше говориш, ше излизате и може да почне. При мене нивга не е ставало спонтанно о.о
Поредната тема с поредния банален отговор... говори с нея ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
авми говори с нея.Момичетата не ядат хора(ньдявам се твойта да не е изключение)
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ами просто ЗАБЕЛЕЖИ дали те харесва или не.
Не е толкоз трудно да се усети..![]()
никъв шанс да те харесва.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ако не я познаваш, запознайте се. А ако я познаваш би трябвало да не ни питаш нас, а да видиш дали и тя те харесва.
Some things are better left unsaid!
Помоли твоя приятелка, която е и нейна да ти направи услуга и да я попита, и да ти каже после.
Съгласен.Първоначално написано от machoka
На доста хора им е просто прекалено удобно да кажат "говори с нея". Да ама не е толкова лесно - особено ако и двамата са 10 - 14 (може би по - големи, ала те рядко задават такива въпроси), недай си боже учат в едно училище. На тази възраст току - виж целият випуск започне да му се подиграва, а това за деца на тази възраст е травмиращо..
Освен това го има срамът и тн. - някак си не става с въпроса "Искаш ли да си ми гадже"![]()
Само внимавай да не избереш някоя бъбрива приятелка.
9 клас
Майко колко безумни отговори.....
От малки насърчавате децата да бъдат пу*ьовци...
Ми щом я харесва - ще действа. Какво значение има дали тя го харесва или не. Важното е че ще е направил нещо по въпроса, а няма да се оглежда като заек на поляна и да се чуди какво да прави, ако го харесва - перфектно. Ако не го харесва, но го хареса още по хубаво. ако не го хареса - поне ще има опит.
Млади момко срамежливостта и скромността си ги скрий някъде и не ги показвай. Отиваш при девойката връзваш там лафче, и след училище излизате някъде да се видите. Примерно да си вземете по един сладолед, или по една количка(93 набор са 16 годишни сега, така че хич не е малък момъка). И така, бъде уверен и работата сама ще стане![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
тфа си е верно , щом иска да постигне нещо , нека го постигне сам.От малки насърчавате децата да бъдат пу*ьовци...
да се помъчи , да говори с нея , може и да се поизчерви но колкото по рано се научи сам , толкова по добре
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
От някои други твои постове останах с впечатлението, че си доста по - напред с материала от мен. Ала не може всички да са като теб - мисля че отговорът "отиди и говори с нея" е повече от очевиден. Създателя на темата търси начин да заобиколи това - така мисля аз.Първоначално написано от valdesbg
Не може всички да сме експерти като теб ( това не е ирония, разбирам че си по - опитен, ала никой не се ражда така... )
9 клас
Провери и езика на тялото. Не питай нейните аверки дали тя те харесва.
п.с. Ако не те харесва значи е лесбийка.
Пепи, гледай сега не знам каква идея му се върти в главата на автора. Факт е че колумбийски сериал с 3874 серии не е добра идея. Иди и говори - да, това е решение при това доста добро. Обаче не да иде и да и изтърси - аз много те харесвам, искам да знам дали и ти ме харесваш..
Каквото ще става трябва да го направи той!
И да се научи че когато иска нещо - той е човека който трябва да вземе инициативата в ръцете си. А не да чака да му падне от небето.
Това е целта на поста ми.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Виж, не знам колко е помогнала темата на автора, аз поне научих нещо![]()
9 клас