.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Харесвам едно момиче

Здр. на всички. Харесвам едно момиче но незнам дали тя изпитва не6то ким мен .моля ви кажете ми как да разбера да ли ме харесва.
    Благодаря ви предварително

говори с нея

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Харесвам едно момиче

Цитирай Първоначално написано от dzatara93
    Здр. на всички. Харесвам едно момиче но незнам дали тя изпитва не6то ким мен .моля ви кажете ми как да разбера да ли ме харесва.
    Благодаря ви предварително
    Елементарно ! Взимаш една маргаритка и почваш - харесва ме ... тя ме харесва ...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    оффф we..много сте зле.Като харесваш някои трябва да му кажеш..ако и той/тя те харесва-айляк ако не ..здраве да е
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

и аз си харесвам едно момиче не май са 2, ъъъъ или 3 нз майтапа на страна просто и покажи какво изпитваш

Мега фен Аватара на sasha_90
    Разговорът му е майката.

Ами ако не е обвързана ше прекарваш време с нея повечко, ше говориш, ше излизате и може да почне. При мене нивга не е ставало спонтанно о.о

Мега фен Аватара на Hilary_
    Поредната тема с поредния банален отговор... говори с нея ...

Супер фен Аватара на vampirekiss
    авми говори с нея.Момичетата не ядат хора(ньдявам се твойта да не е изключение)
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен
    Ами просто ЗАБЕЛЕЖИ дали те харесва или не.
    Не е толкоз трудно да се усети..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    никъв шанс да те харесва.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ако не я познаваш, запознайте се. А ако я познаваш би трябвало да не ни питаш нас, а да видиш дали и тя те харесва.
    Some things are better left unsaid!

Мега фен Аватара на machoka
    Помоли твоя приятелка, която е и нейна да ти направи услуга и да я попита, и да ти каже после.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Помоли твоя приятелка, която е и нейна да ти направи услуга и да я попита, и да ти каже после.
    Съгласен.
    На доста хора им е просто прекалено удобно да кажат "говори с нея". Да ама не е толкова лесно - особено ако и двамата са 10 - 14 (може би по - големи, ала те рядко задават такива въпроси), недай си боже учат в едно училище. На тази възраст току - виж целият випуск започне да му се подиграва, а това за деца на тази възраст е травмиращо..
    Освен това го има срамът и тн. - някак си не става с въпроса "Искаш ли да си ми гадже"

Само внимавай да не избереш някоя бъбрива приятелка.
    9 клас

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Майко колко безумни отговори.....
    От малки насърчавате децата да бъдат пу*ьовци...

Ми щом я харесва - ще действа. Какво значение има дали тя го харесва или не. Важното е че ще е направил нещо по въпроса, а няма да се оглежда като заек на поляна и да се чуди какво да прави, ако го харесва - перфектно. Ако не го харесва, но го хареса още по хубаво. ако не го хареса - поне ще има опит.

Млади момко срамежливостта и скромността си ги скрий някъде и не ги показвай. Отиваш при девойката връзваш там лафче, и след училище излизате някъде да се видите. Примерно да си вземете по един сладолед, или по една количка(93 набор са 16 годишни сега, така че хич не е малък момъка). И така, бъде уверен и работата сама ще стане

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на Aicken
    тфа си е верно , щом иска да постигне нещо , нека го постигне сам.
    да се помъчи , да говори с нея , може и да се поизчерви но колкото по рано се научи сам , толкова по добре
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Майко колко безумни отговори.....

Ми щом я харесва - ще действа. Какво значение има дали тя го харесва или не. Важното е че ще е направил нещо по въпроса, а няма да се оглежда като заек на поляна и да се чуди какво да прави, ако го харесва - перфектно. Ако не го харесва, но го хареса още по хубаво. ако не го хареса - поне ще има опит.

Млади момко срамежливостта и скромността си ги скрий някъде и не ги показвай. Отиваш при девойката връзваш там лафче, и след училище излизате някъде да се видите. Примерно да си вземете по един сладолед, или по една количка(93 набор са 16 годишни сега, така че хич не е малък момъка). И така, бъде уверен и работата сама ще стане
    От някои други твои постове останах с впечатлението, че си доста по - напред с материала от мен. Ала не може всички да са като теб - мисля че отговорът "отиди и говори с нея" е повече от очевиден. Създателя на темата търси начин да заобиколи това - така мисля аз.
    Не може всички да сме експерти като теб ( това не е ирония, разбирам че си по - опитен, ала никой не се ражда така... )
    9 клас

Провери и езика на тялото. Не питай нейните аверки дали тя те харесва.
    п.с. Ако не те харесва значи е лесбийка.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Пепи, гледай сега не знам каква идея му се върти в главата на автора. Факт е че колумбийски сериал с 3874 серии не е добра идея. Иди и говори - да, това е решение при това доста добро. Обаче не да иде и да и изтърси - аз много те харесвам, искам да знам дали и ти ме харесваш..
    Каквото ще става трябва да го направи той!
    И да се научи че когато иска нещо - той е човека който трябва да вземе инициативата в ръцете си. А не да чака да му падне от небето.

Това е целта на поста ми.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    София
    Виж, не знам колко е помогнала темата на автора, аз поне научих нещо
    9 клас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си