- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- откровенност
Трябва ли след като сме ПОЧТИ сигорни, че с нея ще се получи нещо, да и разкрием всички чувства и т.н. ?
П.П.Айде не се сърдете за баналната тема, моля![]()
Абе човек,пробвай се.Дори и да не се получи,поне си опитал.
Първоначално написано от sasha_90
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
е добре де, ами сега да попитам, ако сме сигорни (изключвам в предния ми коментар "ПОЧТИ") все пак трябва ли да и кажа всичко?
Тоя.съвет.винаги.ме.е.дразн л.Първоначално написано от sasha_90
![]()
Чесно.казано.не.винаги.е.ху аво.да.залагаш.на.несигурн то.
Лично.на.мен.ми.писна.вече.д а."опитвам",за.вас.не.знам.
Не,че.нямам.сили,просто.не.м и.е.интересно.
Авторе пише се сигУрни.. Ох това О ми извади очите направо
По темата.. На някои момичета им харесва това, но други се плашат от прекалено много споделени неща от страна на момчето.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
сигурно..несигурно все 1..по-добре са съжеляваш за нещо,което си направил отколкото за нещо,което не си : ))
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Едно ще ти кажа само:
да съжаляваш пропуснат шанс е много по-гадно от колкото да съжалиш резултата заради неуспех. А и освен всичко печелиш поне НЕгубенето на време, душевни терзания 'ще ми каже ли да, или не' и всякакви подобни.
Не съм сигурна, че разбрах но... вече сте на крачка да станете гаджета така ли? И се чудиш дали да й разкриш чувствата ти?
Ако е така не те съветвам веднага да се разкриваш тотално. Малко мистерия е добре
Ще станете гаджета все пак...трябва поне малко да разкриеш чувствата си.Но недей изцяло,защото може да се стресне.
Автре, аз ти отговорих в ЛС-то
Ако искаш копирай ми отговора тук.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
зависи как да го разбираме тоя въпрос ,да и разкриеш че я харесваш - да
но да и разкриеш ПРИМЕРНО КАЗВАМ че си "влюбен в нея от дълго време че я сънуваш и неможеш да живееш без нея" - не. наи много да се надуе
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Има си известен риск, но без да се разкриеш може и нищо да не стане. Риска е, че ако една жена разбере, че си влюбен до уши може да почне да те манипулира.
+Първоначално написано от TheGirlNextDoor
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Направи го и ще съжеляваш цял живот. Щом си сигурен в нейните "чувство" просто върши работа. Натисни и се малко, дай и нещо за което да се хване евентуално...
Никога нищо не се знае ... което значи да трябва...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ей, хора, много 10х на всички! Аз не пиша защото съм на работа и нямам много времеИ все пак до сега в повечето случаи съм бил на принципа, както някой от вас казаха "по-дбре да съжаляваш за нещо което си направил, от колкото да съжаляващ за нещо което не си направил". И като цяло съм ЗА да се казват повечто неща, които човек мисли, а не да се прекриват, били то хобави или лоши. И да попитам, нали вие момичета харесвате не само действията, ами и това да ви се каже в прав текст? Или...? Поне това е мое мнение. Айде още веднъж 10х
![]()