- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувки
Много звезди ми даваш сексиПървоначално написано от machoka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Явно съм се издигнал в очите ти![]()
![]()
The Spark
Съветите няма да помогнат на никого. И все пак, според мен е хубаво целувката първия път да е нежна и бавна, без много екшън, засмуквания и хапене. И също така да се започне плавно, първо обикновена целувка по бузата, после по устните и чак тогава с езичето![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Е те това наййй-много го мразяПървоначално написано от puhinka93
![]()
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Различно мн ясно.![]()
Ами не трябва да се отваря прекалено много устата ..ще вземат да погълнат въпросния човекА езика не го бутайте чак в гърлото ще вземе да се издрайфа :P
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
taffy .. различно продължава , но съм забелязал , че когато се целувам с някое момиче .. винаги аз спирам пръв ....
:P
Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!
България над ВСИЧКО !!
Първоначално написано от taffy
Различно, но онези дългите целувки, наистина са дълги.
Гадно е когато 2-ма се целуват с език и единия от тях да се е ококорил по време на целувката, защото това е знак, че ти е противно целуването !
Оуу,мойта първа целувка беше много сполучлива (за мое очудване) !![]()
![]()
аз харесвам да се целувам с език,но и от момчето зависи в смисъл не обичам мн мн да си вкарва езика в устата ми гадно е,но обичам също и нежните целувки,не само с език![]()
Първоначално написано от smileforyou12
при никва целувка съм нямала гафове![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
до сега с момчетата,с които съмс е целувала само с едно единствено наистина не ми е харесвало и всичко е дошло от самото темпо на целувката..нали знаете,че с това не може да се състезаваш..а той дефакто все едно бързаше за някъде..самата целувка не че беше бърза като време...а като темпо..и това ме отврати и въобще не останах доволна![]()
+1 :PПървоначално написано от ruriiina
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?