.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Секс извън дома

Таа потърсих интересно инфо за нещо такова но е много постно като обем и съдържание. видях теми за секса в / около вода и придружаващите го трудности.
    темата е ясна: всички форми на секс извън обичаиното. в това число : в/покраи вода , сред природата , в парка, в/върху кола, и каквото още измислите. не искам само мнение а споделете опит или някаква информация която сте намерили (линкове с пояснения за да не става меле) . сещате се : пози, рискове, добри и лоши страни, необходима подготовка (екипировка) и така нататък. :P

админите и модераторите да не се сърдят но понякога спират яки теми а оставят спр малоумни. ама и те се хора и нека да не им се сърдим а просто да ги насърчим да си вършат работата с повече добро настроение и усмивки. Уважение за хората даващи мило и драго за форума и младото поколение. (без коментари по последното. не това е целта на темата !!!)
    Контрацептивни методи, които няма непременно да проработят:
    1.Да стискате палци
    2.Да имате намерение да го извадите
    3.Думи като “Вярвай ми, всичко ще бъде наред”
    4.Обвивки от шоколад – мооооля, недейте!

е ся идеята е да си с една идея подготвен за всяка ситуация. пък и ако риск означава инфекции, кърлежи, бактерии и нз си още ко не мерси. нали все пак целта е да си направиш кефа. да ти имам и кефа ако после седмици не може да се оправиш
    1.Да стискате палци

Супер фен Аватара на Shia
    На Плажа,като най-открито място и на светло.
    Намираш си по усамотемо местенце и се разполагте на удобно място.Единия гледа в едната посока,другия в другата,за случайно появили се хора.
    Банският предлазполага за по-бързо реагиране,когато се появи някой.
    Важното е да е заутано и ако има все пак някакви хора,да сте на по отдалечено място.
    Ако има случайно камъни на плажа,зад тях,няма да Ви виждат.

Мерки.
    -вземи само половинката си
    -кондоми(ако ползваш)
    -като стане ред за действието изчистете хавлията и банския(ако сте влизали във водата преди това-остават пясък,камъчета,водорасли.
    -поза-мисионерската е подходяща и страничната.Трябва да е нещо по ниско,като поза,за да не се забелязва отдалеч

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В кола /комби/ на задната седалка. Тя се настанява удобно по гръб по дължината на седалката, Той- върху нея. После може и ездачка да си направят, но за целта Той да е седнал /по-удобно е/.

Мерки
    1. Презерватив /ако не ползвате, не забравяйте локалните противозачатъчни!/
    2. Лубрикант /ей така за всеки случай/
    3. Фотоапарат /да ви е под ръка в случай че сте настроени да записвате "подвизите"/
    4. Кърпички /сухи и мокри/

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ми аз май съм най-загубен

на люлка вморската във Варна. малко беше проблем, докато хване ритъма, но пък беше супер яко

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от dembi

на люлка вморската във Варна. малко беше проблем, докато хване ритъма, но пък беше супер яко
    Олеее колко ми е мерак на люлка...
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    На Плажа,като най-открито място и на светло.
    Намираш си по усамотемо местенце и се разполагте на удобно място.Единия гледа в едната посока,другия в другата,за случайно появили се хора.
    Банският предлазполага за по-бързо реагиране,когато се появи някой.
    Важното е да е заутано и ако има все пак някакви хора,да сте на по отдалечено място.
    Ако има случайно камъни на плажа,зад тях,няма да Ви виждат.

Мерки.
    -вземи само половинката си
    -кондоми(ако ползваш)
    -като стане ред за действието изчистете хавлията и банския(ако сте влизали във водата преди това-остават пясък,камъчета,водорасли.
    -поза-мисионерската е подходяща и страничната.Трябва да е нещо по ниско,като поза,за да не се забелязва отдалеч
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Парк. Мерките са си обичайните-някакво одеало, презервативи и мокри кърпички... Цялата философия е просто да не си до някоя пътека.
    Палатка. Същото, само че гледаш някой пиян авер да не дойде да спи при вас.

Цитирай Първоначално написано от dembi

...
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Аз не искам да умирам,докато не опитам от всичко в тоя скапан живот..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    В кола /комби/ на задната седалка. Тя се настанява удобно по гръб по дължината на седалката, Той- върху нея. После може и ездачка да си направят, но за целта Той да е седнал /по-удобно е/.

Мерки
    1. Презерватив /ако не ползвате, не забравяйте локалните противозачатъчни!/
    2. Лубрикант /ей така за всеки случай/
    3. Фотоапарат /да ви е под ръка в случай че сте настроени да записвате "подвизите"/
    4. Кърпички /сухи и мокри/
    Е, в кола обикновно е той седнал и аз в него. Тук презервативът е абсолютно задължителен, защото обикновено сте с по някоя дреха и може да се омажете тотално. От кога не съм правила.

На пейка, момичето с пола(за предпочитане дълга и широка) и отгоре.
    До някое дърво за опора-задна.
    Това съм правила и то отдавна. Сега просто няма как...Липсва ми.

в у-ще
    в дискотека

е училището и на мен ми е мерак отдавна :P един път ни прекъснаха тамън се заигравахме . няква чистачка заблудена, да и е*а маиката. ама зимата сякаш е по подходящо. като се стъмни 6-7 час и остава само да си намерите свободна стая. позите вече има разнообразие щот имате голям набор от столове, чинове и една катедра :P
    1.Да стискате палци

На пейка в училището нощно време... мерки- момичето да е с пола за да не се налага да се събува- така се реагира бързо, ако чуете стъпки. На басейн- пълен с хора за допълнителна тръпка- заставате в някое по-усамотено ъгълче и става за малко като време, ама си струва адреналина... рисковете са ясни. На плажа нощем- за мен е неприятно- ако нямаш на какво да легнеш (както беше в моя случай) ти влиза пясък и дере...
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Аз ще съм по-комерсиален но в колата е много подходящо и възбуждащо според мене , на открито в планината тръпката е екстра , морският плаж също е доста добро решение а за търсачи на по-силни усещания предлагам варианта дискотека/тоалетна но там трябва да успеете да го направите доста обмислено защото риска да ви хванат и да ви изкарат с шутове е голям.

Град
    kadeto iskam
    ми тъпо е когато неможеш да го направиш в къщи, момчето няма кола ... навънка е светло а мно ти се прави, за такъв случай немога да дам съвети не ми се е случвало, а иначе съм го правила в кола в морската градина.. зад училището, в парка , май тва е но са е случвало мн рядко, иначе в къщи или в тях

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    "Секс извън дома" Тва звучи като някакво заглавие на литературно пройзведение или романтичен филм

ми нямаме проблем с терена. просто търсим разнообразие :P
    1.Да стискате палци

хах ми мерак ми е в парка, в у-ще /вече ще ми е доста трудно,защото завърших, но все пак си остава мечта/ хах, на плажа /макар че там ме е шубе от мн инфекции иначи ми е мерак и то много/, и в колата естествено.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си