.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как може да ви съблазни едно момиче ?

Въпросът ми е към момчетата : Как може да ви съблазни едно момиче ? Какво ви възбужда най-много ?

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=OvOHHl_UnuM
    [/YOUTUBE]

Ако момата направи така, ще си увеличи сериозно шансовете.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Re: Как може да ви съблазни едно момиче ?

Цитирай Първоначално написано от LIND
    Въпросът ми е към момчетата : Как може да ви съблазни едно момиче ? Какво ви възбужда най-много ?

сичко стига да е готино и красиво и умно.

Аз ги деля двете неща смисъл едно момиче може да ме съблазни винаги с подхода си спрямо мен , с външният си вид , с интелектуалните си способности , със секси облеклото си и т.н. Що се отнася до това какво би ме възбудило като флирт то тогава имам само един отговор който е различен от общоприетото но обичам да ме свалят момичета това адски много ме възбужда и ме стимулира да се раздавам докрай макар че в 99% от случаите аз съм човека който предприема първата крачка както според разни ретро мнения е по-нормалният вариант , може и да е така не знам.

Град
    насам натам
    мн лесно стига да съм в настроение

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    И аз много обичам момичетата да правят първата крачка, не че аз не мога да я направя, но ми е омръзнало вече.. абе не точно омръзнало, но далеч повече обичам да дойде някое момиче и да се опитва да ме съблазни - тогава наистина ми се прищява да направя всичко, за да компенсирам усилията и за тази първа крачка.. А това, че някои мислят като баба си - няма нищо лошо, ама не това е истината.. ; ) ..а и честно казано смятам, че повечето момичета се оправдават с тези "ретро работки", само защото не знаят как да действат..

Супер фен Аватара на zero
    Ооооо едно намигане ми е достатъчно

с пари

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Ми,не че нещо ама,аз не съм лесен...момичета с две шепи дупе,ми грабват погледа ,с дълга права коса...няя значение цвета...стига да не е червен или бял xD
    Дори мацето да 'покрива критерийте'...аз мразя да праа 1-ва крачка...но зависи и от настроението :P. Ся не искам да изглеждам надут[защото не съм]обаче,не съм и като другите загореляци...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Как може да ви съблазни едно момиче ?

Цитирай Първоначално написано от LIND
    Ако е красиво - само с поглед, но иначе направо умирам за дълги крака с черен клин, който ги очертава ... \/
    направооо

С гърди,задник,красиво лице,дълга коса

Момичета давайте всичко от себе си ,че мамата си е ебало

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Най-често като дойде зад мен,сложи главата на рамото ми и почне да ми говори на ухо,целия настръхвам....

Град
    Монтана
    Ако я харесвам само с поглед би ме съблазнила... Др-то е само да знае какво прави...

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    И аз много обичам момичетата да правят първата крачка, не че аз не мога да я направя, но ми е омръзнало вече.. абе не точно омръзнало, но далеч повече обичам да дойде някое момиче и да се опитва да ме съблазни - тогава наистина ми се прищява да направя всичко, за да компенсирам усилията и за тази първа крачка.. А това, че някои мислят като баба си - няма нищо лошо, ама не това е истината.. ; ) ..а и честно казано смятам, че повечето момичета се оправдават с тези "ретро работки", само защото не знаят как да действат..
    +1 и аз мисля така. Но лично мене много ме съблазнява когато мацката седне на масата, и си е разтворила леко краката като в същото време е вкарала и някоя лека позичка
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Цитирай Първоначално написано от plmn
    с пари

да бе да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си