- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Otmu6tenie
искам да отмъстя на един фр който ми направи мръсно искам да си му го върна![]()
![]()
![]()
оки коки
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Замисли се...Смяташ ли, че е нужно да си тровиш нервите заради някой, който не го заслужава. Просто убий простака с мълчание.
Не е хубаво да се отмъстява.А той какво ти е направил по точно?
Това със сигурност не е най-доброто решение.Най-добре спри да му обръщаш внимание,може пък да го изяде съвестта и да ти се извини![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
окейПървоначално написано от BlackRose93
искам да му отмъстя .но не знам начин....(излага ме по отвратителен начин.сдържам се но и моите нерви не са железни)не искам да падам до това ниво просто искам да го почуства и той .чувството на предателството.искам на го изложа до сега не съм си го и помисляла но няма начин
![]()
![]()
![]()
![]()
Напротив - хубаво е да се отмъщава, ако знаеш как.Първоначално написано от Lysit0
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Еби му майката......Чуждото мнение е нещо,което не трябва да те вълнува.
Ако си решил да се занимаваш - ти го познаваш, би трябвало да знаеш слабите му страниТоест нещо, от което ще му стане гадно..
Но не си заслужава.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Абе, хлапета... "искам да отмъстя на един френд"![]()
Вашите "френдски" истории край нямат.
Замисли се... няма смисъл ! Ако някой ти е направил нещо наистина гадно ,по - добре си гледай напред и да не ти пука.Няма смисъл да се връщаш назад в крайна сметка What Goes Around Comes Around ...
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?