.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

От къде теглите игри, за да ги качите в Kefche?

moje li da mi kajete ot kude teglite igri za da ka4ite posle v kefche...molq vi kajete mi

т.7. Заглавието на темата трябва да бъде описателно.
    MusicIsThekey

Re: Kefche...

Цитирай Първоначално написано от angel4ee
    moje li da mi kajete ot kude teglite igri za da ka4ite posle v kefche...molq vi kajete mi
    или кво ще ни биеш аз преди теглех от data.bg ама когато бях с детски акъл да се занимавам с глупости (не се обиждай)

Какъв е смисъла да теглиш нещо и пак да го казваш някъде..
    Пари? Респекта в очите на 10 годишните?
    Седни да четеш книжки или да се ровиш из другите секции на този форум - поне ще научиш нещо.

За мен? Аз не съм се занимавал с кефче на вашите години.. Тогава се радвах на 98 и се мъчех да се боря с него.. То не бяха сини екрани, то не бяха рестартирания, забивания...
    А как съм се оправял толкова време без преинсталиране не ме питайте..

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от sapa91
    или кво ще ни биеш аз преди теглех от data.bg ама когато бях с детски акъл да се занимавам с глупости (не се обиждай)
    ти още си с детски акъл

Град
    stz..;p

Цитирай Първоначално написано от sapa91
    Че ти от кога не си с детски акъл
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Братовчедка ми ги играе, а е на 5.
    Би трябвало, това да са флаш анимаций.
    Влезни в youtube, и напиши " flash games ", там ще ти излезнат много видеота с обяснение как да теглиш и качваш такива файлове.

много жалка работа...може би има нещо неясно във въпроса ми или просто вие не сте наясно за какво са тези сайтове. Щом пускам такава тема значи наистина ме интересува-какво значение има от кого се играят тези игри-аз не искам да качвам такива отговора ми трябваше за друго...НЯМАМ ДУМИ

Честно казано, и аз искам да питам откъде мога да тегля игри, за да ги кача в кефче .. какво от това, че въпроса бил детински .. не се обиждайте, ама и вие не сте чак толкова големи :P
    Между приятелството и любовта иам тънка стена .. аз я прескочих - ти не можа !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си