- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос относно солариума
Аз съм ходила на солариум няколко пъти, но след като се заговори за какви опасности криел и т.н се чудя, трябва ли да се използва такъв крем със защитен фактор против UV??
Да, няма да е зле![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Солариума много уврежда кожата и не само това... бях чела някъде, че ПРЕКАЛЕНОТО пържене можело да увреди по някъв начин и вътрешните органи. (ама не знам до колко е достоверна тази информация де)
Така, ченяма да е лошо да ползваш някакво кремче. Порови се из Гугъл там има хиляди теми за това.
^ Да, аз наистина чух за смъртен случай на момиче.Вътрешностите й са се изпържили.
Но това става с ПРЕКАЛЕНОТО много минути.Няма да стане, ако си ходиш нормално и не се пускаш на повече от 12-15мин., които на мен пак ми се виждат много
![]()
^това за момичето истина ли е, аз си мислех, че ме лъжат за не ходя![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Да, да! Имаше го в един филм това с изпърженото момиче, ама сега не се сещам как се казва. И освен това съм чувала, че можело да хванеш рак, ама не вярвам особено на тия неща.Първоначално написано от LovelyGirl
ааах тоя филм е жесток и двете се изпържиха, направо се препържихатака им се пада, като се лакомят за още повече тен
![]()
One 21 GunS
ама и си увеличиха градусите сами, до като онзи приказваше по гсм![]()
One 21 GunS
Аз не говоря за филм, а за действителен случай.
А това за рака на кожата е много по-възможно.
Солариума се отразява на кожата след 30 години някъде.Тогава се хваща рак, ако се хване.
Така ни го обяснява г-жата по биология.
Мм, аз имам въпросче.![]()
За 1-2 пъти става ли нещо? Смисъл, не дали ще ми се увреди кожата, а дали ще хвана някакъв 'тен'..
Не, малко е.
А и ти още на 1вия път трябва да се пуснеш на малко минути-5-6.
И след това почваш да ги увеличаваш.
Зависи от кожата и от солариума, но започва да си личи към четвъртия път някъде.
За да не пускам нова тема: Аз до сега не съм ходила на солариум, но мисля да отида, та... от 1 серия от ходения/ докато почернея/ може ли да има някакви нежелани последствия като рак и т.н. ?
Ама не се шашкайте всички с този рак.
Те хората са казали, че и от слънцето е възможно, но ходим на море нали?!
След като солариумите са станали масови, не е проблем да си ходиш от време на време.
И както обясних рак не може да се получи от няколко ходенета на солариум.Последствията, ако има такива, се появяват след доста години.
http://vbox7.com/play:94b4bd40 - 4AST OT FILMA![]()
Someb0dy told u..how much i Love u !?
Ами понеже нямам възможност да отида на море това лято... а и в басейните да не би да е по-малко вероятно да се хванат гъбички?... Предпочитам в солариум, отколкото в някой басейн, в който по цял ден се киснат всякакви екземпляри...Първоначално написано от lipstik
БРУТАЛНО . хохо днес бях на солариуммм .жива съъъммПървоначално написано от dypencity
![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...