.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: магии

магии

Здравейте, кой от вас е правил магии? За какво са били те, как точно са протекли и какъв е бил ефектът.. искам с магия да отмъстя на един човек.
    Smile is my style!

Не става приятелю, трябва да имаш пръчица, една такава дълга и остра синя шапка, както и дебела (по възможност овехтяла книга) и ще стане. Знаеш Абрака-дабра, Фокус-мокус. Абе момче или момиче живееш в 21 век, а не в 17. Какви са тия глупости за магии. Ако така са те учили вашите отиди по-добре им кажи, че такова нещо като магии го има само по филмите. Между другото ти препоръчвам да гледаш Хари Потър . Ще ти е полезно
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Сабрина ли си, Потър ли си .... няма значение. Не съществуват такива глупости като магии.

Задник съм!

Супер фен Аватара на sladkalady
    Не съм правила магия на никой.Вярвам в магии и тем подобни работи,но не е хубаво да се прави магия на някой ,защото после ще ти се върне
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Супер фен Аватара на sladkalady
    Не съм правила магия на никой.Вярвам в магии и тем подобни работи,но не е хубаво да се прави магия на някой ,защото после ще ти се върне
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Защо просто не го натрепеш едно хубаво тоя човек на който искаш да правиш магии..
    И на колко си бтв ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Пиши ЛС!!! Една приятелка е вещица и мога да ти уредя на по-тънко една VooDoo кукла! А от Карлсон перка искаш ли, че да се придвижваш по-лесно?
    Now fuck off please!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Не става приятелю, трябва да имаш пръчица, една такава дълга и остра синя шапка, както и дебела (по възможност овехтяла книга) и ще стане. Знаеш Абрака-дабра, Фокус-мокус. Абе момче или момиче живееш в 21 век, а не в 17. Какви са тия глупости за магии. Ако така са те учили вашите отиди по-добре им кажи, че такова нещо като магии го има само по филмите. Между другото ти препоръчвам да гледаш Хари Потър . Ще ти е полезно
    Неее.Недей и препоръчва Хари Потър да гледа,може по-лошо да стане.
    Магии обикновенни хорица като теб не могат да правят.Съмнявам се да можеш да си намериш книга с черна магия,но дори да си намериш не ти препоръчвам да правиш нещо.Пълни глупости са това.

Ти луда ли си????
    Знаеш ли, че после магията се връща на теб.Дори само да прокълнеш някой, поклятието се връща, а да не говорим за магии.
    И да не си мислиш, че става като по филмите, с 5 думи и айде..
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    napulno sum saglasna :}

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Като начало спри жълтите вестници ...

Трябва ти кръв от "роден" на пълнолуние...черен петел!

Вие найстина сте малоумни! Еди коя си била вещица Алоууу, осъзнай се. И найстина темата е за триене.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Неее.Недей и препоръчва Хари Потър да гледа,може по-лошо да стане.
    Магии обикновенни хорица като теб не могат да правят.Съмнявам се да можеш да си намериш книга с черна магия,но дори да си намериш не ти препоръчвам да правиш нещо.Пълни глупости са това.

Град
    found myself in wonderland
    Леле и аз съм запалена фенка на Хари Потър, ама чак пък толкова....
    БТВ: Една "авада кедавра" и готово..
    ^^Смъртоносно проклятие

С магии отмъщават само слабите хора след като не могат с друго.. унизително е.
    Мърлява работа..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Цитирай Първоначално написано от nqmam_name
    Сега ще ти кажа една много полезна магия,слушай внимателно!Трябват ти:
    Бухалка или метален лост,също така тъмни дрехи(по възможност не носени),така ето и как се прави магията,виждаш жертвата,първо трябва да я проследиш тихо-мълком,когато видиш,че жертвата е сама казваш вълшебните думички "Аста ла виста бейби" и и/му биеш една бухалка/лост в главата.
    Точно така се прави магия \/ И после магически може да влезеш на топло.

Град
    на ЛуНаТа
    на къде отива светът.. вече магии почнахте да правите... или темата е ебавка или просто авторката не е в ред..
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Цитирай Първоначално написано от hisy
    на къде отива светът.. вече магии почнахте да правите... или темата е ебавка или просто авторката не е в ред..
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си