- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- слабости в противоположния пол
та такава е и тематакажете какъв жест,дума,облекло или каквото и да е ви побърква в противоположния пол?
Аз например имам слабост към момче в черна блуза с дълъг ръкав и с някакво сребърно ланчекато видя такова нещо ми иде да му скоча
![]()
споделете и вие слабостите си спрямо противоположния пол и какво намирате за супер секси![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Имам много голяма мания за очи... обичам стъклено-сини очи които излъчвам студенина, а като ме погледне с тях и вече не мислясъщо така обичам едри мъже с добре оформени тела, а не някакви сухарчета къде трябва да ги полагаш нежно на леглото че да не се наранят :P друго си е да го блъснеш и да скочиш отгоре му
![]()
Висок,с плочки на корема и страхотна усмивка,с идеално бели зъбки .. Гледам и погледа,обичам да ме гледа някак по-мръснишки .. Леле,направо откачам ..![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
за едното клатене почти всичко става![]()
![]()
късо постригана светла коса и зелени очи , хубаво тяло и много държа на силните ръце
оха описаха меПървоначално написано от Cathylicious
![]()
![]()
The Spark
Dude,you're gonna get laid soon.Първоначално написано от 5StaR
![]()
кефят ми впити панталони или къси гащички; по-къси, добре оформени коси; подчертани с молив очи; червени червила ии за друго не мога да се сетя в момента..
дънки тениска коланче черни прашкиПървоначално написано от spongkata
![]()
Freedom of speech!
пребиите моя брут http://kevinmitnik.mybrute.com
http://hgfjkhjklk.mybrute.com
http://www.neobux.com/?rh=656C666572
да е задължително - не, просто всеки казва какво предпочита, но рядко се намира в пълна комбинацияПървоначално написано от Stain
някой имат хубави очи, но нямат плочки на корема или като цяло. Даже в момента човека с който съм няма нищо общо с вкуса ми за мъже.. амааааа и аз незнам за кво ми е..
![]()
П.п. я дай да те видя че ми човъркаш любопитството :P
Ами да има здрави ръце, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да не е кльощав, както казаха по- нагоре - мръснишки поглед не е излишен... и най-важното - да не е гнусен фешън.
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
да искам да му скоча всеки път когато се видим![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
А колко от гаджетата ви са отговаряли на описанията, които давате и не са ли доста често пълна противоположност.
Аз нямам изисквания към външния вид.. нямам никакви критерии като си го видя... като го опозная като ми хареса.. дай ся примерно има ебати характера и всичко си му е супер само щото нямал някакъв си теракота фаянс.. да го заеба.
Е ся примерно Stain си е ебати пича грешка няма..Ако ми каже че може да пере готви чисти .. шета деца да гледа памперси да сменя.. крушки да сменя и техника да поправя... вземам го за мъж
![]()
бах ти ... тия плочки на корема, а ние с биреното коремче кво правим ?! xhauXAHUxhuxhuAUHXahuxhua, а искате като отидете на парти/дискотека гаджето да не се напива от 2 бири и да се сваля на всяка ... ние с биреното коремче нямаме такъв проблем ... ( с 2те бири - повече трябват много повече ) ххах а тия очи - " кристално сини " "зелени" едни лещи и проблема е решен ...
п.с
идеала ми за момиче
1. косата няма значение само да е права и е да е до кръста дългаи най-важното да не е МАЗНА !
2. Гърди неискам огромни цици да приличат на гърбици на камила, а малки/средни стегнати гърди( по възможност да не са като лисичи муцънки )
3. тънък ханш
4. пухкаво дупе ( без целолит и т.н )
5. дълги крака ( добре епилирани/ коломаскирани / обраснати и т.н )
6. ТЕН на всякаде по тялото ( но не да ми прилича на негърка ) нормален сексапилен ТЕН ( мн ме вазбужда )
7. забравих face-а сладка в лицето с чаровна усмивка и сладък поглед : )
п.с.2
нядвам се да съм бил изчерпателен девойки отговарящи на тези критерии да се свържът с мен на номер - 0894 ** ** **
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
най-голямата ми слабост е миризмата на едно момче... просто се разтапям ако мирише хубаво дори на лек дезодорант...![]()
обичам гъста по възможност черна коса... кафявите очи са някак по диви... мусколести... не с шкембенце до пода...
мразя високи и слаби момчета... а пак тъпите фешани с оскубани вежди и т.н. ми мясат на гейове...
дребничките момчета са многа сладки,
се пак няма да се надигам на пръсти за да го целуна...
![]()
май това е от мен...![]()