.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Град
    DreamLand =)

слабости в противоположния пол

та такава е и темата кажете какъв жест,дума,облекло или каквото и да е ви побърква в противоположния пол?
    Аз например имам слабост към момче в черна блуза с дълъг ръкав и с някакво сребърно ланче като видя такова нещо ми иде да му скоча
    споделете и вие слабостите си спрямо противоположния пол и какво намирате за супер секси
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

Имам много голяма мания за очи... обичам стъклено-сини очи които излъчвам студенина, а като ме погледне с тях и вече не мисля също така обичам едри мъже с добре оформени тела, а не някакви сухарчета къде трябва да ги полагаш нежно на леглото че да не се наранят :P друго си е да го блъснеш и да скочиш отгоре му

Висок,с плочки на корема и страхотна усмивка,с идеално бели зъбки .. Гледам и погледа,обичам да ме гледа някак по-мръснишки .. Леле,направо откачам ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

за едното клатене почти всичко става

късо постригана светла коса и зелени очи , хубаво тяло и много държа на силните ръце

Добре бе да му е** майката , задължително ли е момчето да има плочки на корема ? Ето - вземете мен за пример , аз нямам, но внимание от страна на женския пол не ми е липсвало от мн време насам...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Cathylicious
    Висок,с плочки на корема и страхотна усмивка,с идеално бели зъбки .. Гледам и погледа,обичам да ме гледа някак по-мръснишки .. Леле,направо откачам ..
    оха описаха ме
    The Spark

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от Cathylicious
    оха описаха ме
    Dude,you're gonna get laid soon.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    кефят ми впити панталони или къси гащички; по-къси, добре оформени коси; подчертани с молив очи; червени червила ии за друго не мога да се сетя в момента..

Re: слабости в противоположния пол

Цитирай Първоначално написано от spongkata
    та такава е и темата кажете какъв жест,дума,облекло или каквото и да е ви побърква в противоположния пол?
    Аз например имам слабост към момче в черна блуза с дълъг ръкав и с някакво сребърно ланче като видя такова нещо ми иде да му скоча
    споделете и вие слабостите си спрямо противоположния пол и какво намирате за супер секси
    дънки тениска коланче черни прашки

Цитирай Първоначално написано от Stain
    Добре бе да му е** майката , задължително ли е момчето да има плочки на корема ? Ето - вземете мен за пример , аз нямам, но внимание от страна на женския пол не ми е липсвало от мн време насам...
    да е задължително - не, просто всеки казва какво предпочита, но рядко се намира в пълна комбинация някой имат хубави очи, но нямат плочки на корема или като цяло. Даже в момента човека с който съм няма нищо общо с вкуса ми за мъже.. амааааа и аз незнам за кво ми е..

П.п. я дай да те видя че ми човъркаш любопитството :P

Ами да има здрави ръце, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да не е кльощав, както казаха по- нагоре - мръснишки поглед не е излишен... и най-важното - да не е гнусен фешън.
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Град
    Maina Town
    да искам да му скоча всеки път когато се видим
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

А колко от гаджетата ви са отговаряли на описанията, които давате и не са ли доста често пълна противоположност.
    Аз нямам изисквания към външния вид.. нямам никакви критерии като си го видя... като го опозная като ми хареса.. дай ся примерно има ебати характера и всичко си му е супер само щото нямал някакъв си теракота фаянс.. да го заеба.
    Е ся примерно Stain си е ебати пича грешка няма.. Ако ми каже че може да пере готви чисти .. шета деца да гледа памперси да сменя.. крушки да сменя и техника да поправя... вземам го за мъж

Голям фен Аватара на go71n
    бах ти ... тия плочки на корема, а ние с биреното коремче кво правим ?! xhauXAHUxhuxhuAUHXahuxhua, а искате като отидете на парти/дискотека гаджето да не се напива от 2 бири и да се сваля на всяка ... ние с биреното коремче нямаме такъв проблем ... ( с 2те бири - повече трябват много повече ) ххах а тия очи - " кристално сини " "зелени" едни лещи и проблема е решен ...

п.с

идеала ми за момиче
    1. косата няма значение само да е права и е да е до кръста дълга и най-важното да не е МАЗНА !
    2. Гърди неискам огромни цици да приличат на гърбици на камила, а малки/средни стегнати гърди ( по възможност да не са като лисичи муцънки )
    3. тънък ханш
    4. пухкаво дупе ( без целолит и т.н )
    5. дълги крака ( добре епилирани/ коломаскирани / обраснати и т.н )
    6. ТЕН на всякаде по тялото ( но не да ми прилича на негърка ) нормален сексапилен ТЕН ( мн ме вазбужда )
    7. забравих face-а сладка в лицето с чаровна усмивка и сладък поглед : )
    п.с.2

нядвам се да съм бил изчерпателен девойки отговарящи на тези критерии да се свържът с мен на номер - 0894 ** ** **
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

най-голямата ми слабост е миризмата на едно момче... просто се разтапям ако мирише хубаво дори на лек дезодорант... обичам гъста по възможност черна коса... кафявите очи са някак по диви... мусколести... не с шкембенце до пода... мразя високи и слаби момчета... а пак тъпите фешани с оскубани вежди и т.н. ми мясат на гейове... дребничките момчета са многа сладки, се пак няма да се надигам на пръсти за да го целуна...
    май това е от мен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си