- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предлагали ли сте на .....
не съм .. не обичам работите да стават по Скайп или по телефона..
Най си е хубаво на живо .. очи в очи.
трее се пробваПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Тъпо е да предложиш по скайп особено ако не си виждал човека отсреща на живо.После можеш да си доста разочарован.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
йес, скайп
по скайпа лесно се обяснявате ама очи в очи "мълчанието на путките"
Моля ?!
Що ?! Азис надълго и нашироко разказваше как предложил на Китаеца гаджалък с СМС - "Секс тази вечер?"Първоначално написано от lipstik
![]()
Ама Азо е отворен във всякакъв смисъл![]()
А най-интересно ще стане ако насреща е някой мъЖЕНствен като Елза Парини например![]()
Представяте ли си ... отивате на първа среща, цуни гуни, бъркате под полата на гаджето и ...... го хващате за топките :P
Ммммммм каква романтика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не не съм предлагала.. а и нямам намерение да го правя.. прекалено смешно е![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Никога не ми се е случвало, съжелявам ама това е тъпо, да не познаваш човека и ей така да му предложиш....
Only one who can see the invisible .. can do the impossible !!)
If you want to see rainbow, first you must wait the rain to stop ..)
Winners Never Quit and Quitters Never Win !!))
Не.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не съм, на мен мн пъти, ама тряя да нямаш грам смелост, за да тръгнеш да предлагаш по скайп
скайпа е за лиготийки ..незнам тъпо е да питаш някой искаш ли да станеме гаджета и то по скайп.. и казва да и на другия ден не се познавате ужс
![]()
пф това е много глупаво...все едно сме на 5, че да не може да се изправим пред човека и да го питаме пък и ако става на въпрос - то не се и пита. Логично е, че двама души като усетят, че им е приятно да са заедно се сближават не само като приятели, а нещо повече. Случайно някой да е чул хора над 25 години да се питат:" Искаш ли да сме гаджета?" То е повече от смешно...
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
The Spark
тва е най-тъпото нещо, което съм чувала някога![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Аз не съм , но на мен са ми предлагалиСпоред мен тва не е начина да покажеш на някой чувствата си
щото все пак тва го правят децата по на 11-12 години
![]()
Ооо аз не предлагам ... изчаквам докато сами се сетят, че искам ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не,но на мен,са ми предлагали по скайп.. беше отчайващо..![]()
хах,по скайп още не съм...на живо-да 1 път но бяхме малки и не се получиха нещата така както си ги мислех..карай...
винаги ми е било приятно когато момчето поеме инициативата и направи 1вата крачка..мило е ,а и показва що за характер има..от друга стара това ,че съм срамежлива не ми помага особено с момчетата....друго на въпрос,че отпусна ли се или камо ли пред най-близките ми и приятелите ми съм такова дрънкало,че не можеш ми затвориш устата![]()
че ти имаш ли ги 15 с тия емотикнки дето ги спамиш на всяка втора дума ?Първоначално написано от Hilary_
Моля ?!
На мен са ми предлагалиОтговора беше ти добре ли си?! Иди на очен лекар
![]()
![]()
![]()
мне..не си спомням такова нещо...намеци няки на мен да са правени и аз на момчето,ковто харесвам-да ..ама да го питам "Искаш ли да ходим?" .. не ми сее случвало не мисля и че ще ми се случи![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()