- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- как да си създам навика да ...
не се изгърбвам .. да стоя с изправен гръб . . .
сори ако повтарям темата
давайте съвети защото не само аз съм от хората;които понякога се мъчат да свикват .. понякога не обръщат внимание и за жалост повече второто . . .![]()
това е чест проблем на тая възраст за съжаление
и може да доведе до лоши последствия .....
може тая тема да се направи важна и да е полезна за много млади хора
ако се повтаря я махнете и дайте линк към миналат ..
![]()
може и да добавите кои спортове са най-полезни за това![]()
Плуване,баскет...
Ми като ходиш от време на време трябва да се сещаш поне при мен беше така и по едно време нещата се отпушиха от само себе си и вече си ходя изправенаПросто трябва спорез мен да си го навиеш в главата и като се разхождаш ще се сещаш и така
![]()
Когато бях по-малка си спомням, че едно момиче от съседния клас имаше нещо като.. колан, което се слага на раменете, за да стоиш изправен, и когато се прегърбиш нещо, започва да пищине мога да се сетя обаче как се казваше...
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ами и аз попринцип искам да си изградя навика да ходя изправена.... обаче![]()
Всеки път като седна на стола,отначало си стоя изправена и в продължение на няколко минути не се усщам как се прегърбвам.![]()
Но попринцип аз ходя на лека атлетика и започнах да ходя малко по-изправено!![]()
дядо ми е изправял баща ми като му е връзвал пръчка зад гърбано предполагам това не те устройва
1 месец всяка секунда мислиш за това как да стоиш изправен - ще ти коства много усилия и но след това всичко ще е ок - то ще ти стане навик
кофти е но друго незнам
Йога. Колкото и странно да ти се стори в началото действително подобрява стойката.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от TheBeliever
![]()
Абе..Това не е много вярно..Имам съученик- изтезател!!! Объче е страшно прегърбен...Явно си е и до човек, деПървоначално написано от nqmam_name
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Аз сега като съм с една дълга униформа и се изправям, за да изглежда по-късаИ поне от това съм доволна..
Иначе трябва да се сещаш от време на време
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.