- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- моля за помощ спешно е
значи готвя се да кандидатствам в пловдив в амтии и сега имам да направя танцов етюд на тема За гъби в гората. Аз знам как да го изтанцувам, но не мога да си измисля самата случка.Какво ще се случи в тая в гора, или какво ще ги правя тия гъби нещо интересно. Моля ако някой се сети за някоя случка или измисли нещо да пише, няма значение какво ще е.Благодаря предварително.![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
дай музиката, да се ориентираме от гъби до гъби:Д
пр: http://www.americanpoems.com/poets/sylviaplath/1415
много съжалявям но не мога да дам музика тя се мисли в последствие и ако може нещата да са на БГ защото английския ми куца ще е супер. Мерси се пак![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
хммм по принцип съм добър в кратките историийки но нз дали ще ти хареса:
отива едно младо момиче от село ( облечено в някоя типична дреха за ситуацията) да сабира гъбки в гората. минава се време докато ги намери и се озовава примерно на няква поляна открита. радостна че е намерила гъби започва да събира (тук ако можеш да пееш и ако сценката позволява може да измислиш два три реда песничка) и в един момент се чува гръм ти се стряскаш и се чудиш къде да се скриеш от дъжда. докато си търсиш място къде да се скриеш започва да вали и тн мисля че това е интересно
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
да това става само трябва да му измисля кулминация не6то което да се слу4ва на края.Какво 6те стане след като се скрия ако се сети6 не6то пи6и и аз 6те мисля пак.![]()
![]()
![]()
ок този го доразвих но както съм по4нала поне да карам до край имам и друг етюд на реката мисля го от 1 месец и ни6то не ми идва.През това време направих сигорно о6те 5-6 нови етюда но този с реката направо ме убива ако някои може д ами помогне и за него 6те съм много благодарна.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не съм мн запознат с етюдите и какво точно представляват .. сама ли играеш сценката?
ако е така за реката обърни повече внимание на облеклото . ако искаш някакъв по фантастичен мотив може да свържеш реката със четирите елемента ... и по време на самия етюд да се преминаваш от един в друг мисля че е добро като идея но ти си решаваш.
ето нещо примерно:
представи си че аз съм някакъв човек който се е загубил някаде ис природата и в един момент попадам на тази река. всичко изглежда приказно. може да използваш в началоо некви птичи песни (ако можеш де... зависи какъв музикален съпровод ще правиш.. ако ти акомпанират на пияно или нещо друго може би някоя по силна въздействаща мелодия и момента когато се открива реката да става по нежна и мелодична) можеш да изиграеш самата река после как водата се превръща във въздух съответно огън и земя (тук оставям на твоето въображениещото си нямам и идея от актйорско майсторство и танци )
моля, научете български!
голям праз като пиша с грешки..... или ся ще измислите правило което гласи забранени са всякакви видове правописни и граматически грешки !!! айде моля ти са ...
Не ми сА моли на мен:Д
Прекрасното на етюда, смисъла на етюда е да използваш, разкрепостиш и отключиш въображението си![]()
абеее не ми пука дали padnaloblak пише с правописни грешки той поне ми дава съвети за разлика от тебе Sham който само се заяждаш. Все пак темата ми беше помощна а не кой пише с грешки и кой не така че придържайте се към темата ако може за да няма такива заяждяници Sham.
padnaloblak благодаря ти пак за идеите.![]()
![]()
нямаш въображение - не тА бива:Д
Идеите са дебилни. Правописните грешки са по-забавни.
мерси мерси
във възторг съм просто