- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- пишете плс ;(
Утре имам класна по бг и немога да намеря нищо по темите , а хич немога да пиша .. ако можете помогнете до утре до 10 сутринта пффф
Темите са :
Трагичното в трагедията ''Едип Цар''
Обаянието на ''Антигона''
и едно есе : Защо(За какво) сме слепи днес ..
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
И ти се сети чак сега?За помагало да си чувала?За собствени знания?
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Аз лично винаги,когато имам възможност за есе,пиша него.По тая тема можеш да напишеш обикновените клиширани неща,които се харесват на 99% от учителите-как сме слепи за ценностите вече,за любовта,за приятелството,как живеем в един материален свят,бла бла...
Kак сме слепи да не виждаме как се самоуништожаваме всеки ден с като замърсяваме всичко около нас...Абе за това есе може да се напишат много неща.Първоначално написано от Lifash
И аз неска правих класно по БЕЛ .. И мисля , че много добре си се представих , поне ако имам 4 ще знам , че си е моя 4 , а не на някой от някой форум ..Въобще понякога се чудя , знаете ли що е български писмен език и култура ?
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
оф понякога адски мн ме дразните кат ви помолят за нещо и вие не можеш ли да седнеш да си го напишеш мн е лесно мн си тъп/а еми кат сте такия тарикати не пишете кат не можете да отговорите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
то вече мина 05.06-09 сутринта ама...