- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- нещо ново
оф омръзна ми вече имам чувството че съм си правила всички прически но не е така вече няма каква прическа да си направя всичко съм правила къдрава с хванат бретон, изправена , накъдрена с преса,топирана,страничен бретон и вече не останаха прически искам нещо ново ако намерите даите снимка или линк моля ви мерси предварително
П.П косата ми е дълга начупена със страничен бретон![]()
не ми отива къса имах предвит нещо което да си направя в домашни условиа а не да се подстригвамПървоначално написано от tItEufFf
![]()
с пяна?
май само тва не видях да си правила... иначе в домашни условия ддз кво друго може... ти всичко си пробвала.
Ходи вързана и тва е ...
Ми...аз несе сещам за прическа която вече не си си правила![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Нещо,като това пробвала ли си...леко и небрежно е![]()
http://media.photobucket.com/image/v...n_Februa-2.jpg
![]()
To infinity and beyond.
Е то не може всеки ден с нова прическа,подбери си тази,която те кефи най-много и това е,какво се затормозяваш![]()
Много ми е интересно,като си само на 12-кога толкова бързо ги изчерпа тези прически?
Една една поука-НЕ се правете на кифли от 10-годишни,за да нямате подобни "проблеми"![]()
To infinity and beyond.
гола глава или евентуално първи номер
гола глава е твойта беПървоначално написано от DimovB
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Много ме дразнят хора от типа на "не харесвЪм малкИ пикли"Първоначално написано от cool_doll
Предполагам, че и ти не си много голяма.
Неможеш да ми кажеш дали да си правя прическа, или не. пфФ... Аман вече от "професори" кат тебп.п мерси за прическите
![]()
А ТАКА!! СКАРАЙ СЕ!!Са й кажи комплексар
![]()
![]()
Имаше една такава тема...
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Първоначално написано от PCDfenka
мн яко. Абе то наистина има и такива малки досадни пикли, ама айде сега... има и някой дето пък се мислят за мн важни щото са по-големи и вече за най малкото нещо едва ли не ти се подиграват че си по малка..
![]()
![]()
![]()
![]()
А по темата... и мойта коса е такава, вече ми омръзна едни и същи прически, ама мойта коса е и много гъста и е голяма трагедияся мисля да се пострижа късо (прическа боб дето й викат). Малко промяна че.. наистина м омръзна
![]()