- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моля ви за съвет..
Здравейте! Незнам как и от къде да започна и ще карам направо.. Просто ми писна вече да ме мислят за робот направен от ламарина, да ме използват само за да преписват от мен, да съм луда защото не пуша, не съм се проебала едва ли не на 5 годинки, не се напивам, не ходя на даскало като чели отивам на магистралата, не съм особенно общителна, карам колело, обичам да пея и го правя в часовете по музика, гърдите ми са малки и естествени и не нося сутиен по простата причина, че нямам нужда, не се гримирам (харесвам се такава каквато съм), уча, не вися по цял ден по кафетата.. Омръзна ми целия клас само да преписва от мен на контролните, а през останалото време да ме обиждат и да се държат като говеда.. (с малки изключения) Немога да разбера защо става така.. И в стария ми клас беше нещо такова и сега е така.. Просто вече нямам никакво желание да ходя на училище и да слушам глупости по цял ден! Какво толкова съм им направила?
Съжалявам за може би не особено умната тема..просто![]()
П.П не задължавам никой да пише, ако темата не му харесва или ще се заяжда..Не ми се слуша. Благодаря за вниманието!![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P