- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гуменки Конвърс
Тая вечер си купих кецове, обаче едната гуменка ми убива при кутрето. Там, където е гуменото отстрани, хаха, разбрахте ме. Ама другата не.:S
Дали ще се оправи, или да ги връщам? Не търпя една обувка да ми е неудобна...![]()
![]()
![]()
Ако те обива леко ще се оправи...в началото е нормално да те обиватА иначе най-вероятно е само на единя крак понеже обикновено левия крак е по-голям от десния
![]()
Какъв модел си взе ?А иначе със всяка обувка е така ,като не си и свикнала и боли докато и свикнеш-споко ще ти мине ! Айде да са ти честити и със здраве да си ги носиш
![]()
Според мен с времето ще свикнеш с тях и няма да те обиват . Разхождай се известно време с тях на малки разстояния за да свикнеш по-бързо
Би, то гуменото не се отпуска лесно.
Знам ли, с времето може и да свикнеш... ако пък не, защо не си вземеш 1 номер по-големи?
![]()
Да, бе. И аз не за да те отчайвам ти казах това за моите, но е по добре да си вземеш по - големи.. или аз незнам.
Моите гуменки не се отпуснаха..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
И мойте- първият чифт го подарих на една приятелка, но на вторият им махнах гумата отзад над петата.
По-големият ми хлопа. Аз така или иначе днес ги носих вече, няма връщане назад. :/ Ама ми казаха, че ще се отпусне след известно време.
Едит: Вече и на другия крак ме боли леко кутрето, явно е на периоди.![]()
На мен единия крак ми е по- голям от другия. Затова и отряха проклетата гума отзадПървоначално написано от bloodyF
![]()
Ще бъда откровена...изобщо не се надявай,че ще се отпуснат-казвам го от опит![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Мойте крака са доста недъгави, но за седмица-две ми се нагодиха гуменките... за сметка на това с новите обувки всеки ден ме боли на различно място. Определено има тръпка!![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Оф, кутренцата ми.![]()
![]()
Мен ме е яд, че един път си купих скъпи обувки, а то какво се оказа... Деееееееееееееееееба, тея пари не ги сера. :@:@:@
Ще се оправят естественоо
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ето ги.
http://prikachi.com/users/bian4ica/229x.jpg
Там, където е стрелката, ме убива. Вече и на двата крака.
върни ги и си вземи 1 номер по-голям![]()
Хлопат ми ужасно много. Не мога да ги върна, носих ги цял ден, махнах оригиналния етикет... Не са ми малки, отпред пръстът си ми е точно, отстрани е яко гадно..
дано като ги поносиш до ти се оправи проблемът![]()
иначе са готини![]()
Имаш широк крак това ти е проблема. Носи ги по често и ще се отпуснат. Иначе са мн. сладки де![]()
![]()
![]()
![]()
Е, чак толкова широк не е, просто така съм стъпила... брутално странно.Аз принципно не съм свикнала да нося гуменки и сигурно затова е така, дано се оправи, де.
![]()
не знам дали някой друг го е правил, но мен лично когато една обувка ме "убива" някаде мажа това място на обувката от вътрешната страна с някаквъв крем и ми се оправя всичко.
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
converseПървоначално написано от Pooky
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
ха...имам същия проблем...![]()
Лошото е че моите си ги купих от Англия и няма връщане назад :Ь
Тръгнах аз с тях към парка на разходка и ...на връщане ги бях обула като джапанки,защото от малкия пръст ми се обели кожата ...
малиии..как болеше цяла седмица..
И са и аз не знам кво да им права на тия чепици,та да се отпуснат...![]()