.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Мозе мозе. Освен XP-то друго няма да натоварва компа ти.

Задник съм!

Между другото сега съм си изтеглил програмите aircrack-ng и CommView.for.WiFi.v5.6 , нещо друго ще ми трябва ли или да се залавям да ги разучавам тия ? ( за Windows XP става въпрос )
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

skuck, братле, ще си дадеш ли скайп на ЛС ?
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

Цитирай Първоначално написано от TheBlackStranger
    Цитирай Първоначално написано от Genetix
    Какви времена настанаха! Всеки втори прави MITM атаки, пише ARP poison филтри, владее XSS и XSS tunnel,програмира на 10 езика, пише си сам Shellcode-овете, може да разбие парола от разстояние, overflow-ва всичко що се сетиш, прави wireless signal keyloging, свалил е всяка възможна RainbowTable да не говорим за SQL Ijection , file injection и phishing. Прави hijacking на каквато сесия му кажеш. И това е само част от безбройните умения на средно статистическия потребител.
    Руснаците вафли да ядат.
    Като стана дума за руснаци туко-що влезнах в админ панела на astashenok.name. Не че е нещо особено, но като за начинаещ хакер става
    ФуТб0л ПлЕяРа

nickname просто ме връща в добрите стари времена когато Стоичков хакваше НАСА...

Стига сте "хаквали." Прочетете някоя книжка...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

:D

Пич по-интересно е да хакваш Повечето хора "хакват" за собствено удоволствие, което е по-хубавото. Някой "хакват" за да изкарват пари на чужд гръб или пък да прецакват сайтове, което е по-лошо
    ФуТб0л ПлЕяРа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си