- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко помощ ще ми е от полза :)
И така мойто проблемче е следното. Скарах се с един доста добър приятел и не знам какво да правя. Историята е такава:
бях ме се разбрали тази събота да ходиме на Витоша с него и неговите приятели, но днес майка ми ми каза, че събота е задушница и ще трябва да ходиме на гробищата ( заради навършването на година и половина на дядо) , та както и да е. Казах му и той реагира доста зле каза ми да не му пиша повече .. и започна да ме обвинява ,че не съм му казала по рано , че толкова сме се разбирали за този ден ии.. аз се почувствах адски зле по простата причина ,че дядо ми беше много важен човек за мене и очаквах малко подкрепа от приятеля си.Знам ,че е гадно да си планирал нещо и накрая да не се осъществи ,но не знам какво да правя.
Моля ви дайте ми някакъв съвет,наистина имам нужда.И благодаря на всички,които са го прочели надявам се да помогнат![]()
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Родата е по важна от някви кочове дето даже и в положението не ти влизат...
да знам ,но все пак![]()
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Приятелите ти са за това да те подкрепят и уважават.
Прави си сметката какъв приятел е щом се сърди за такова нещо и то при такива обстоятелства.
Първоначално написано от LovEsIckk
И аз подкрепям с 2 ръце LovEsIckk.![]()
Абе ще се посърди ден два и ще му мине. Аз лично не искам такъв човек около себе си, за теб не знам.
Между другото и аз ще ходя на Витоша в събота![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тъпо е да се сърди за такива неща.Все пак ... аве тъпо е.Ама предполагам,че няма да ти се сърди много.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ебахти приятеля...
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Кратко,точно и ясно..Първоначално написано от LovEsIckk
Егати и приятеля. Не си го слагай на сърце, явно е, че не те разбира толкова добре, колкото си си мислила.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Еха!Убивам за такъв приятелЧе ще му мине,ще му мине,но поне малко да ти беше влязъл в положението,а не да отежнява ситуацията
![]()
Според мен е реагирал така защото се е надявал и на друго .... гадно е да планираш секс и после да ти се разминеПървоначално написано от dydolinkka93
![]()
хахаа не мисля, че е планирал секс просто планирах ме да ходиме на Витоша отдавна ..
а иначе мерси на всички за коментарите![]()
Това, че ти не мислиш че е планирал не значи нищо. Защо ще се ядосва тогава ??!Първоначално написано от dydolinkka93
![]()
ми защото му бях обещала може би не знам ..
Още един келеш, мислещ се за центъра на света....
Защо не се усещате, че това не е нормално??
Оооо да ти имам приятелите просто...![]()
Ми майната му след като не може да ти се постави в положението и да направеи компромис...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
та какъе приятел ти е тогава щом така е реагирал..смятай![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Ами аз мога да ти дам следния съвет и дано ти помогне: значи наистина трябваше да му кажеш малко по рано че няма да можеш да отидеш .... Но въпреки всичко той е реагирал много прибързано не е трябвало така.....Ако ти е истински приятел ще му мине в рамките на един най-много два денаНедей да се чувстваш виновна според мен всичко ще е ок
ДОРИ и най-добрите приятели се карат ...дори и понякога за такива неща
![]()
Подкрепям това мнениеПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Приятел се нарича този, който те подкрепя в трудни моменти и е готов да ти помогне, а този твой приятел се сърди, защото имаш друга причина (която е 100 пъти по-важна от едно отиване на Витоша, при положение, че може да отидете и друг път)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Той ли ли ще ти се сърди?! За такова отношение аз бих му се разсърдила! Кво като е планирал? Да не би случайно да се има за повече от дядо ти. Разбираемо е, че искаш да почетеш паметта му и аз бих направила същото.