.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: Пари

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Ами братовчедка ми (на 15 години е) открадна пари от мен. Случи и се много лош инцидент. Счупих и пръстите на ръцете и яде бой от баща си с колан. Недей кради, защото при липсата на пари хората правят доста необмислени неща. И вземи се хвани на работа някъде!

Град
    София
    По-добре недей да крадеш от тях така ще им загубиш доверието и ще си изпатиш после когато научат.А и все пак би трябвало да получаваш джобни,от които да спестиш.

Помисли за това,което са ти дали досега,и затова,че и те са се отказвали от много неща,за да си щастлива.Идеята с кражбата е ужасна,защото освен че нищо няма да можеш да си купиш за тези пари ще загубиш по-важното-доверието им.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Ами братовчедка ми (на 15 години е) открадна пари от мен. Случи и се много лош инцидент. Счупих и пръстите на ръцете и яде бой от баща си с колан. Недей кради, защото при липсата на пари хората правят доста необмислени неща. И вземи се хвани на работа някъде!
    Леко брутално...наказание

Град
    там,където дупето ми седне :D
    Недей де крадеш,помисли за родителите си,постави се на тяхно място-представи си,че не ти достигат парите и детето ти краде от теб!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    По -добре недей.. ще загубиш доверието им ..защото 100% ще разберат ..все пак всеки родител си "знае" парите

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Това да си вземаш от тях пари скришом,макар и 10 лв да е,не е добра идея.Ако разберът(както най-вероятно ще стане) ще бъде по-лошо.Явно нямат пари хората за това не ти дават.
    отново съм съгласна ..
    in defense of our dreams...

Финансови роблеми..почти всички семейства имат..не си само ти, която те лишават от дрехи.
    Ако откраднеш сега..първо ще загубиш доверието им, което надали ще успееш да си върнеш отново и второ-ще ти дадат ли пари "втори" път!?!
    Щастието на човека е в малките събития..!

Без нов парцал не можеш, нали?
    Стегни се малко, може да имате финансови проблеми. Може пък да събират пари да ти купят нещо голямо и хубаво, знае ли човек?

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Това да си вземаш от тях пари скришом,макар и 10 лв да е,не е добра идея.Ако разберът(както най-вероятно ще стане) ще бъде по-лошо.Явно нямат пари хората за това не ти дават.
    +
    Точно така.
    И на мен ми трябваха пари обаче когато се светнах,че точно сега не е момента да им хленча,млъкнах и си намалих разходите до минимум,за да 'помогна' и аз.
    Когато положението се нормализира забогатях
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    Преди години на мен ми се е случвало да бръкна в на тати или на мама портмоненцето/джобчето и да си извадя нещичко,но никога не съм взимала повече от 2 лева.Дори не забелязваха А иначе попитай ги защо не ти дават не може да няма причина.На мен майка ми един път ми отказа понеже не си бях оправила стаята
    Какви спомени ми навя това.. Като бях много малка някъде на 4 годинки и тати нали лежеше на дивана и понеже панталоните му са широки с много джобове и като се врътне на няколко пъти и всички стотинки изпадат.. и аз лакомията мн се кефех и на жълти монети и вечерта само го разбутвам с едно фенерче и той докат си лежи аз зад него прахосмукачкааа ( умряха да се смеят с мен )

За да не е спам - Недей взимай. Не е правилно. Събирай по малко и като спестиш 10-15-20 лева си вземи нещо .

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Леко брутално...наказание
    Лелее да не съм на мястото и ... да вярно е че сега е криза може просто да нямат тази възможност така че не кради няма да има голяма полза даже напротив ще загубят доверието си в теб
    www.album.bg/bonbon4eto_vr

Обичам р0зи, караМфиЛи
    0бичам всИчките цвеТя
    н0 най 0бичаМ мИли
    в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
    ... Inna - AmaziNg (music)(dance)

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Разбери ги,може да са в тежък период и просто парите да не достигат.
    Не си мисли,че им е лесно и просто ей така ти казват "няма да ти дадем",за да не ти дават значи имат финансов проблем..А знаеш ли в момента колко трудно се изкарват пари?!
    и аз съм на това мнение
    I'd come for youu .. <3

Мега фен Аватара на ameli
    спестявай, нямаш ли спестявания от коледа, роднини не ти ли дават. като толкова имаш мерак почни работа да видиш колко лесно се изкарват пари
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

еми незнам . . може би не могат да си позволятт да ти дават пари . . ноо не кради един пат си зех от тати 5 лева и тати ме хвана . .

Град
    Plovdiv
    На мен не ми се е налагало да крада баща ми винаги дава когато поискам,но ако бях на твое място бих краднал всички са готови на всичко за пари
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Да откраднеш пари е много ЛОША идея. Просто си заделяй от джобните и спестявай. Не харчи всичко за първото видяно нещо. Потърси пари в някоя стара касичка и продължи да си събираш. Вярно изглежда детинско, но стотинка по стотинка ще ги събереш, както вашите са си изкарвали парите с труд. Гледай да се ограничаваш в някой неща.

Абе, криза, криза, МРЕТЕ С ТАЯ ИЗМИСЛЕНА КРИЗА БЕ!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Виж,случвало ми се е като по-малка да си взимам малко пари от нашите,но после ми е много гадно,защото постъпвам супер тъпо,егоистично и най-вече-неблагодарно! Все пак при всяко семейство се случва..почакай малко.Парите не растат по дърветата!

Хората наистина може да са в труден период,така че се постарай да ги разбереш.А,и не си мисли,че им е лесно да ти откажат,ако нямат
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

финансова криза,може би..

Божеее какви деца.Замислял/а ли си се , че вашите може да не смогват с месечния бюджет?
    Съобразявайте се малко , когато имат ще ти дадат.
    А може и ти сам/а да си си направил/а така ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Ти луда ли си да крадеш от ваще Щом не ти дават има причина,примерно ако всеки ден си харесваш нещо,хората не могат да работят само за твоите капризи...Аз съм на 17 и вече ми е неудобно да им искам пари и говорих с тях да почна работа,но те хората казаха че докато завърша ще ме издържат.За това помисли малко че притене не се изкарват толкова лесно и ваще те издържат,така че тва твойто са глупави капризи...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    Plovdiv
    Аз бих взел ,но понеже не съм бил в твоята ситуация не знам дали давам правилен съвет
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си