Ами братовчедка ми (на 15 години е) открадна пари от мен. Случи и се много лош инцидент. Счупих и пръстите на ръцете и яде бой от баща си с колан. Недей кради, защото при липсата на пари хората правят доста необмислени неща. И вземи се хвани на работа някъде!
По-добре недей да крадеш от тях така ще им загубиш доверието и ще си изпатиш после когато научат.А и все пак би трябвало да получаваш джобни,от които да спестиш.![]()
Помисли за това,което са ти дали досега,и затова,че и те са се отказвали от много неща,за да си щастлива.Идеята с кражбата е ужасна,защото освен че нищо няма да можеш да си купиш за тези пари ще загубиш по-важното-доверието им.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Леко брутално...наказаниеПървоначално написано от Xitap
![]()
Недей де крадеш,помисли за родителите си,постави се на тяхно място-представи си,че не ти достигат парите и детето ти краде от теб!
По -добре недей.. ще загубиш доверието им ..защото 100% ще разберат ..все пак всеки родител си "знае" парите![]()
отново съм съгласна ..Първоначално написано от lipstik
in defense of our dreams...
Финансови роблеми..почти всички семейства имат..не си само ти, която те лишават от дрехи.
Ако откраднеш сега..първо ще загубиш доверието им, което надали ще успееш да си върнеш отново и второ-ще ти дадат ли пари "втори" път!?!
Щастието на човека е в малките събития..!
Без нов парцал не можеш, нали?
Стегни се малко, може да имате финансови проблеми. Може пък да събират пари да ти купят нещо голямо и хубаво, знае ли човек?
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
+Първоначално написано от lipstik
![]()
Точно така.
И на мен ми трябваха пари обаче когато се светнах,че точно сега не е момента да им хленча,млъкнах и си намалих разходите до минимум,за да 'помогна' и аз.
Когато положението се нормализира забогатях![]()
![]()
![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Какви спомени ми навя това..Първоначално написано от kindergarden
![]()
![]()
Като бях много малка някъде на 4 годинки и тати нали лежеше на дивана и понеже панталоните му са широки с много джобове и като се врътне на няколко пъти и всички стотинки изпадат.. и аз лакомията мн се кефех и на жълти монети и вечерта само го разбутвам с едно фенерче и той докат си лежи аз зад него прахосмукачкааа
( умряха да се смеят с мен )
За да не е спам - Недей взимай. Не е правилно. Събирай по малко и като спестиш 10-15-20 лева си вземи нещо .
ЛелееПървоначално написано от Biskfitka
![]()
да не съм на мястото и
![]()
... да вярно е че сега е криза може просто да нямат тази възможност така че не кради няма да има голяма полза даже напротив ще загубят доверието си в теб
![]()
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
I'd come for youu .. <3
спестявай, нямаш ли спестявания от коледа, роднини не ти ли дават. като толкова имаш мерак почни работа да видиш колко лесно се изкарват пари![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
еми незнам . . може би не могат да си позволятт да ти дават пари . . ноо не кради един пат си зех от тати 5 лева и тати ме хвана . .![]()
На мен не ми се е налагало да крада баща ми винаги дава когато поискам,но ако бях на твое място бих крадналвсички са готови на всичко за пари
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Да откраднеш пари е много ЛОША идея. Просто си заделяй от джобните и спестявай. Не харчи всичко за първото видяно нещо. Потърси пари в някоя стара касичка и продължи да си събираш. Вярно изглежда детинско, но стотинка по стотинка ще ги събереш, както вашите са си изкарвали парите с труд. Гледай да се ограничаваш в някой неща.
Виж,случвало ми се е като по-малка да си взимам малко пари от нашите,но после ми е много гадно,защото постъпвам супер тъпо,егоистично и най-вече-неблагодарно! Все пак при всяко семейство се случва..почакай малко.Парите не растат по дърветата!
Хората наистина може да са в труден период,така че се постарай да ги разбереш.А,и не си мисли,че им е лесно да ти откажат,ако нямат![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Божеее какви деца.Замислял/а ли си се , че вашите може да не смогват с месечния бюджет?
Съобразявайте се малко , когато имат ще ти дадат.
А може и ти сам/а да си си направил/а така ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ти луда ли си да крадеш от ващеЩом не ти дават има причина,примерно ако всеки ден си харесваш нещо,хората не могат да работят само за твоите капризи...Аз съм на 17 и вече ми е неудобно да им искам пари и говорих с тях да почна работа,но те хората казаха че докато завърша ще ме издържат.За това помисли малко че притене не се изкарват толкова лесно и ваще те издържат,така че тва твойто са глупави капризи...
![]()
Аз бих взел ,но понеже не съм бил в твоята ситуация не знам дали давам правилен съвет![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre