.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Фен
    Град
    България

може ли някой да ми отговори на въпроса

искам да попита един от моя клас като вкара флашката на компа си и може да играе и да действа с програмите без да ги инсталира как става това може ли някой опитен да ми обесни защото аз не мога да го проумея а той не казва искам и аз да го направя това с моята флашка.Благодаря на откликналите на въпроса ми
    ))))))))))))))))))))))))

Тези версии на програмите са Portable. Които тръгват без инсталация.

Задник съм!

Аз не съм голям експерт в тая област, но по принцип има програми и игри, които самата инсталация не се "пръска" на 100 места, а е само в тази папка, в която я поставиш. Заради това тръгват от какъвто и да е външен носител на данни. Дори и от диск можеш да играеш и да работиш на програми, но на игрите, ако се наложи да си направиш Save няма да се запамети.
    Надявам се, че поне малко съм помогнал с отговора на въпросът ти
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

Цитирай Първоначално написано от sexmaniaka
    Аз не съм голям експерт в тая област, но по принцип има програми и игри, които самата инсталация не се "пръска" на 100 места, а е само в тази папка, в която я поставиш. Заради това тръгват от какъвто и да е външен носител на данни. Дори и от диск можеш да играеш и да работиш на програми, но на игрите, ако се наложи да си направиш Save няма да се запамети.
    А каква е ролята на регистрите ?
    Всяка програма си прави регистрационна база в Windowsa. Което не е задължително да са важни за да тръгне програмата без тях. Но има случай и то не малко, в които без тях програмата не тръгва.

Задник съм!

Голям фен Аватара на lmao
    Цитирай Първоначално написано от Genetix
    Цитирай Първоначално написано от sexmaniaka
    А каква е ролята на регистрите ?
    Всяка програма си прави регистрационна база в Windowsa. Което не е задължително да са важни за да тръгне програмата без тях. Но има случай и то не малко, в които без тях програмата не тръгва.
    избягвам да работя с portable програми,обаче съм останал с впечатление че като ги пуснеш все пак оставят разни папки и глупости на компа на който се използват, та ако е така можеш ли да кажеш къде ги пращат
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

Защо направо не питаш този от твоя клас как става,вместо да си блъскаш главата ?

Portable се държат доста стабилно особено тези които аз ползвам на флашката ми. PS CS3 Portable, Flash CS Portable, Visual Studio Portable.

Задник съм!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    http://zamunda.net/browse.php?search...t=0&incldead=1
    теглиш, слагаш и си пушка
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си