- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МАТУРИТЕ-РЕЗУЛТАТИ....
Ей това българщината. "Погледни този, погледни онзи". Дай сега да се изядем от яд, че матурата за предходния випуск е била по-лесна. Не виждам причина за оплаквания - кой каквото е можал, направил е. Сега и да се жалвате, и да псувате министерството и образователната система, няма смисъл.Първоначално написано от XceSS
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами никъде не намирам скалата на оценяване.Някой,ако я знае да казва![]()
Не само съм я погледнала , ами държах матура по математика миналата година , и вашата я гледах и я решавах точно оня ден , и не намирам никаква разлика в трудността между двете. Съвем обикновени лесни задачи - и тази , и предишната.Първоначално написано от XceSS
Просто като не сте си седнали на задниците да понаучите основни неща , не си го изкарвайте на образователната система , че в 12 клас не можете да решите квадратно уравнение, и че то пустия късмет , на вас нещастните каръци ви дали по трудна бре ейййй!
То в градината на съседа , тревата винаги е по-зелена , нали знаеш!
Абе в интерес на истината не знам по математика как е било тази и миналата година, но по история миналогодишния тест е доста по- лесен от тазгодишния. Това разбира се е много логично предвид факта, че ние си избираме втората матура.
Не са казали никъде скалата от тази год. да е променяна, мисля, че е миналогод. , ето я и нея:Първоначално написано от sandalki_ot_mola
Слаб 2 - до 22,5 т. вкл.
Среден 3 (3,00-3,49) - от 23 т. до 40,5 т. вкл.
Добър 4 (3,50-4,49) - от 41 т. до 58,5 т. вкл.
Много добър (4,50-5,49) - от 59 т. до 76,5 т. вкл.
Отличен (5,50-5,99) - от 77 т. до 94,5 т. вкл.
Отличен 6 - от 95 т. до 100 т.
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
е влез направо по егене и по личен номер във този сайт където съм дала и си провери резултатите
Аз резултатите си ги знам , но просто исках да видя и скалата каква е![]()