- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За първи път. Скъсан презерватив.
Правих секс с приятелката ми. За пръв път и беше. Аз за пръв път правя секс със девствено момиче. Тя твърдеше че е девствена а и вярвам. Обаче възникна проблем. Тя твърдеше че не я боли. Имах чувството че си блъскам пениса в стена докато внезапно презерватива не се скъса. Усетих че като чели свършвам в нея и го махнах веднага. След час и половина и бях взел Ескапел. Момичето е на 15. Въпроса ми е да се притеснявам ли защото направо ще ми изпадне сърцето? И ако някой е ползвал нека сподели. Моля ви се. Разчитам на вас.
shadow4e
Слагай описателни заглавия
Щом е взела ескапел няма проблем.
А ти си егати човека.Много хубав пръв път е имала :# Още от първия път да има такива преживелици :# ужас
мерси много. Обаче съм притеснен защото съм чувал че ако е в средата на цикъла не действа. Дано подейства просто Моля се
np
действа до 72 часа, след като е станал гафътПървоначално написано от valentinorossi46
не мисля, че има за какво да се тревожите
и все пак
стискам палци
Абе момче.. щом и е било за пръв път е трябвало по-леко да действаш а не да и разцепваш п*****Иначе щом е взела Ескапел значи всичко ще е наред
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
А нали годините не са проблем. Смисъл действа на 15 годишни?
не няма никакъв проблем... ще подейства споко..Първоначално написано от valentinorossi46
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Дано това хапче подейства.
До колкото знам шансовете да забременее са супер минимални. Особенно след като сме го взели 1 час след фала. Така ли е ?
Оф,човек,спокооойноо..сто пъти ти казаха ще действа начи ще действа само дето ще й разбъзика целия организъм,ама...![]()
Не ви ли писна да си измисляте теми?
Нямате ли по-интересни занимания, от това да се чудите каква нова глупост да сътворите![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Няма страшно ще подействаи все пак има различни момичета някой ги боли първия път други не а и не е задължително при разкъсване на химена да има болка
Успех
![]()
Мерси за отговорите. А след колко дена да и кажа да си направи тест за бременност и въобще дали ще е 100% сигурно че не е бременна ако си направи теста след 2 седмици и е отрицателен.
Честно казано по добре да се притеснява повече от колкото трябва, вместо да не му пука и гафа да стане...
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Първо трябваше тест за бременност да вземеш за по-сигурно,че да не гълта отрови кат бонбони
Последен въпрос имам-Нужно ли е момичето да пие повече ескапел?
не.. ти наистина май мислиш да и преебаваш организма с тия хапчета... успокой се малко.. зимаш тест ако е отрицателен се радваш и тфа е..Първоначално написано от valentinorossi46
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
До колкото знам трябва да чакам 2 седмици... Абе ще чакам тва е
Кат й правиш сефтето отваряш с пръст бе уланколу!Ама първо трябва да я предразположиш с :P Никъв подход еййй
Първоначално написано от heats
- Не съм. Помня само че върху чаршавите имаше някаква течност която дълбоко се съмнявам да е била лубриканта
айрян ?Първоначално написано от valentinorossi46
Ама май и теб ти е било сефтето като те чета как се отнасяш с горкото момиче..
Ама и тя къде отваря краката на некадърник!![]()
щом го е взела няма проблем![]()