.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

"княгиня евдокия"

незнам дали има такава тема извинявам се ако има.
    искам да попитам има ли хора които да учат в професионална гимназия по фризьорство и козметика "княгиня евдокия" ,какво им е мнението за училището,за преподавателите абе за всичко общо взето мисля тази година да кандидатствам там и затова се интересувам
    Имаш ли нужда от лед эа питието си?...Бих могла да отчупя късче от сърцето си...!

Kнагиня Евдокия

Еми аз не съм учила там но сега се записвам (8 клас съм за 9 )Вчера отидох да го разгледам харесва ми на външен вид нядавам се и като започна да уча да остана със същото впечатление.

и аз ще се записвам там и за това исках мнения ма никой не ми отговори ти беше първата
    Имаш ли нужда от лед эа питието си?...Бих могла да отчупя късче от сърцето си...!

Кнагиния Евдокия

Еми аз утре попринцип отивам да си подам документите.Но щеше да е някво по-яко преди да отида някой да каже нещо по-подробно малко инфо.. Но нищо няма значение,дано някой благоволи да даде малко инфо

Малката искаше да ходи там,но училището не е добро.

Кнагиния Евдокия

Еххх жалко тъкмо с една приятелка се бяхме захъсали няма значение!Все пак ще пробваме защотото претпочитам това училище отколкото моето.Вярно аз съм си виновна,че не мога да влезна в по-добро но все пак като имам възможност да се махна от моето ще се възползвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си