Има ли начин на изтрия хронологията си в skype само с един абонат и само за един ден (т.е. това, което си писахме днес) ? Много е спешно. Благорадя ви предварително.![]()
Първоначално написано от candy_little_girl
Пробва ли да отидеш на хронологията, като цъкниш на последната най-горе с клавиша "Shift", след това да местиш с мишката до последното писано съобщение, като предварително държиш клавиша "Shift" и маркираш и най-старият чат. Трябва да ти се маркират всички съобщения по този начин, след което натискаш клавиша "Delete" и те пита дали да ги изтрие даваш "Да"
Не се опитвам да те спра,
но щом решила си върви.
Тръгни по света и момчето си търси,
а когато го намериш със него бъди,
живей щастливо и за мен не мисли.
По-лесно:
Отиваш на хронология, намираш чата с този човек-->дясно копче-->изтрий избрания запис.
Това е.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ако си със скайп 4.0 можеш спокойно да цъкнеш на съответният абонат да дадеш на Delete и всичко се изтрива от днес.
смотанячка.
поне да се беше информирала преди да правиш глупости.
малко.. ама да ти идва навреме..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
много си лош мамка му ..Първоначално написано от MakeMeLaugh
нека малко си имаме отношението а ?
представи си някога твоята дъщеря да пита в някой форум и да и кажат смотянячка ? селски бег си усещам ..
но щом решила си върви.
аре да не се усещаме.
такива 'типове' дъщери не ми ги хвали ;]
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
сериозно ли ве ? изрод .. ще кажеш че баща ти петролен магнат ..![]()
но щом решила си върви.