- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- утре....а за какво да говорим
утре ще се видим .но се притеснявам че няма за какво да говорим [ако зн интересни теми....]![]()
![]()
и двамата сме малко притеснени pls help
когато се видях за пръв път с мойта беше концерт и заваля аз реших да я прегърна и тя се отпусна в мен започнахме да говорим за денят ни колко много я обичам разглеждахме си телофините поне тя моя разходихме се говорихме за най-различни теми.Попитах я дали ме обича и когато ме погледна с зелените си очи направо припаткахПървоначално написано от BlackRose93
![]()
Не се опитвам да те спра,
но щом решила си върви.
Тръгни по света и момчето си търси,
а когато го намериш със него бъди,
живей щастливо и за мен не мисли.
за нещатата от живота...
само недей спича, че става кофти :>
<N>
Първоначално написано от smileforyou12
ох ми да ти кажа и аз бях така...през повечето време той говореше и аз се поотпуснах той да води - а за теб --> питай за филми любими, хранакакво прави в почивните дни, къде обича да ходи - в кое кафе. Може да кажеш нещо за себе си - какъв човек си (характер) какво харесваш в хората. Мисля, че това е горе-долу. Успех и да не се притесняваш
![]()
Приятни моменти с него
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
мерси... тия теми сме ги минали ... по скайп. трябват ми по така...
Ми ъто на място стват нещата ... не по график!![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
То си идва отвътре. Ако правиш планове кога какво точно да го питаш, накрая най-много всичко да забравиш и да се спечеш още повече. Просто се отпусни и не му мисли толковаС интересен събеседник - може да се говори за всичко
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
не прави кой знае какви планове, на момента квото се получи
и по-спокойно![]()
е като спече кофти? в най-лошия случай единия може да стане и да си тръгнеПървоначално написано от Neftochimic
и кво? края на света?
![]()
говорете си за глобалното затопляне![]()
Time is all I got
Говори каквото ти е на сърце. След като й напарвиш комплимент за външния вид, от отговора й сам ще изходиш. Нали знаеш, че е по- интересно да отидеш неподготвен отколкото със сценарии в джоба.Първоначално написано от BlackRose93
Бъди непринуден.
па,ако не върви може и за живота от нещата(тва от една песен,пък и лигата ме е тряснала)Първоначално написано от Neftochimic
Говорете примерно за футбол или там някакйв спорт любим на двамата.Също за даскало(леко изтъркано ама),за плановете ви за бъдещето(кой за кокво мечтае)
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
ми аз съм момиче ....![]()
![]()
![]()
тъпа работа ..![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Вече наистина ме узадачаваш.Първоначално написано от BlackRose93
Момчето е редно да поведе разговора...
След като имате основа, ще и надградиш. Предполагам не е проблем![]()
В никакъв случай не мисли какво ще говориш-това ще ти изиграе лоша шега!Просто когато се видите говори с нея каквото ти дойде наума,но без глупости.
Остави нещата да дойдат от самосебе си![]()
Come back and set me free... : )