- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато човека който харесваме е непреклонен?
Много харесвам един човек. Малко по голяма от мен, но с много труден характер. Един ден е в настроение и си говорим а на другия ме поминава и се прави че не ме вижда или ме гледа злобно.. Всеки ден се опитвам да и покажа колко много я харесвам , но тя или се прави , че не забелязва или не иска да има нищо общо с мен . .. Не знам какво да правя, наистина много я харесвам и искам да я спечеля пък дори и само като приятелка.
Моля даите някакъв съвет какво да направя .. :S
опитай се да общуваш с нея повече време....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Защо си мислиш, че имаш нужда от подобен човек до себе си? Сега е трудно, а представи си при евентуална връзка как ще е ...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Пробвай по някъкъв начин да се сближите повече
Ами може би тя си има проблами,а може и да са и разбивали сърцето на скоро и просто да я е страх да не се повтори
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Много е трудно да се сближа по какъвто и да е начин с нея защото тя едвам ме допуска до себе си. Единственото което мога да я питам как е и тя евентуално да е в настроение да ми отговори .. За това ми е толкова трудно , но наистина я харесвам и искам да и го докажа , за това се чудя по какъв начин, какво по специално да напрвя за да ме допусне до себе си .. ?
Тогава опитай да говориш с нея, в смисъл да разбереш повече за нея, ако има нещо, което я тревожи може да ти сподели и така посетпенно да стане сближаването. Тя като усети че може да ти има доверие и предполагам, че ще омекне.
Така току що получих просветлиние.Само за инфо искам д питам автора дали се казва Александър.Просто един познат щеше да пише тук такав тема и викам да не си ти.ако е така ще кажа само-Сашо ще помагам.Работата ти е 99% опечена.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
не не се казвам Александър, но и аз да имах кой да помага щеше да е добре .. :P
А замислял ли си се, че може просто да не иска да се занимава с теб а да се държи учтиво от уважение, за да не те обиди...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
май ти е обидена за нещо![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Пич, зарежи я. Щом не проявява дори обикновена любезност към теб, като например да те поздрави, да поговорите, значи не си струва. Спри да я отразяваш.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Абе, тва не ми звучи много добре... замисли се дали си заслужава да правиш нещо изобщо.
nicolepcd
Първоначално написано от flowerlina
Тва трудните характери са голяма работаАми според мен не се занимавай...Тя за ква се мисли, че на единия ден ще се държи прекрасно, а на другия ще се прави на ударена.. Просто не харесвам такива хора и за това ти го казвам..
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Истината е,че ако
жената не те харесва и
не те иска,в 98% от
случаите не можеш да и станеш интересен.
Колкото и да и се мазниш,
пишеш,каниш и т.н.![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не знам за теб,но аз не бих ходила по задника на някой,който виждам,че не ме харесва.![]()
Смисъл има ли? - няма.
Щом е такъв труден характер не се ли замисляш ако примерно сте гаджета как ще се разбираш с тоя човек?
Ами моят съвет е да не се занимаваш с нея .. Знам,че ще бъде трудно, защото все пак имаш нещо към нея, но знам какво е да искаш човек с труден характер .. Добре, все ще намериш начин към сърцето й, но тя щом е и по-голяма тя няма тепърва да се променя ..
.. само болката е истинска ..
Първоначално написано от Lady_AMG
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Тадна ситуация,по-добре и признай кво чувстваш,пък тя ако отвърне-супер,ако не-няма смисъл...
Come back and set me free... : )
а тя знае ли за чувствата ти..ако не - кажи й..и ако вече не отвърне явно не иска да се занимава с теб..тогава ще трябва да я оставиш, за да не ставаш досаден..успех![]()
Еми аз и показвам по много начини че я харесвам , но мисля че тя не знае за чувствата ми към нея или поне не знае че са толкова силни. Трудно ми е да и разкрия чувствата си точно поради това че има труден характер , не знам как ще реигира и дали няма да стане по лошо ако и кажа .. :S
как й показваш, щом не знае... казваш й или се отказваш. какво по-просто от това?
someone else...