Историята не е много дълга,но за сметка на това остави следи...
Всичко започна преди два месеца някъде.Тръгнах с едно момче.Беше ми хубаво с него,добре си изкарвахме (уж) Всичко си беше наред,постоянно си пишехме смс-и,излизахме често и никога не е имало причина да се караме.И така около месец и половина Обади ми се да излезнем,излязохме,но той се държеше студено,беше умислен,сякаш ме целуваше на сила Не го попитах какво става,помислих,че е просто временно.Но на следващия ден не ме потърси,нито ми писа в скайп,нито нищо. Аз му написах смс,но не ми отговори...Вече започнах да се чудя какво става.На другия ден си писахме малко по скайп,но пак се държеше адски студено.На следващия ден се видяхме и не ми обърна почти никакво внимание и започнах да се дразня.Така още няколко дни,докато не го попитах какво наистина става.В скайп!И той ми обясни,че не знаел какво чувства и т.н. и скъсахме.Мина време,но все още не мога да си избия от главата защо се получи така,сбърках ли някъде.Всички ми казваха,че не е за мен,защото не бил достатъчно хубав и т.н. но аз го харесвах заради това,че беше себе си.Заради това,че винаги ме разсмиваше и ме караше да се чувствам добре. Липсват ми тези моменти,наистина Сякаш някой му каза нещо и той реши да го послуша.Не знам как изведнъж реши,че не знае какво чувства. Знам,че никога пак няма да съм с него,но просто искам да го преодолея по някакъв начин.Спомням си как си седяхме в парка и си говорехме,как ме целуваше А на него сега дори не му пука..Не искам да разбира как се чувствам,не искам да мисли,че не съм го преодоляла.Изпитвам някакви симпатии към едно друго момче,но не ме напуска мисълта защо стана така.Може би ако разбера всичко ще свърши и ще се освободя от мислите за него... Посъветвайте ме как да постъпя,не знам какво да направя...