- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделям
Скъсах с гаджето ми,което адски мн обичах и то заради мен аз се направих на интересен и от нерви и казах бяхме до тука...после обаче се усетих кво стана но тя неиска да се съберем обвинявам само себе си аз съм идиот знам просто немога да повярвам как всичко свърши...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко време продължи връзката ви?
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
много кофти случка .. такааа .. защо не опиташ да и обясниш, че просто си бил изнервен и не си искал да се получи така. Кажи и че я обичаш и че не искаш да се разделяте заради един момент на нервиайде успех и дано всичко е ОК
![]()
П.П. : пиши какво е станало ..
на 13 правиме 5 месецаПървоначално написано от MetalZone
Има някаква неувереност в тебе ми се струва. Онова обичах горе ми е критерия. Ако искаше истински отново да бъдете заедно, не би ли трябвало да пишеш без съкращения и минали времена обичам.Първоначално написано от RoCkSpOt
Не се засягай лично мнение е, не го натрапвам, но ми се струва, че трябва да се замислиш дали с това циврене не искаш да се напарвиш пак на интересен.
Така е повечето пъти не мислим какво казваме ...До болка ми е познато ... ами опитваш се да продължиш на пред и това е ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Колко ми е познато само,това,което сподели....При мен стана така,че го загубих завинаги.Сега вече не съжалявам....Щом не иска да се съберете,едва ли ще поиска някога.Забрави за нея,продължи напред и ще видиш,че след време няма да съжаляваш,че е станало така.
не просто бях много разтроен и така съм го написалПървоначално написано от biography
![]()
Извини й се, ако и тя те харесва/обича ше ти прости. И друг път избягвай да се 'правиш на интересен'.![]()
nicolepcd
Ако те обича ще ти прости.Ако не,бий и шута..![]()
Колко любов може да побере сърцето преди умът да я забрани?
Last FM ===> http://www.last.fm/user/MysteryLove