.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Споделям

Голям фен

Споделям

Скъсах с гаджето ми,което адски мн обичах и то заради мен аз се направих на интересен и от нерви и казах бяхме до тука...после обаче се усетих кво стана но тя неиска да се съберем обвинявам само себе си аз съм идиот знам просто немога да повярвам как всичко свърши...

Колко време продължи връзката ви?
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Град
    Plowdiw ;]
    много кофти случка .. такааа .. защо не опиташ да и обясниш, че просто си бил изнервен и не си искал да се получи така. Кажи и че я обичаш и че не искаш да се разделяте заради един момент на нерви айде успех и дано всичко е ОК

П.П. : пиши какво е станало ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    Колко време продължи връзката ви?
    на 13 правиме 5 месеца

Re: Споделям

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Скъсах с гаджето ми,което адски мн обичах и то заради мен аз се направих на интересен и от нерви и казах бяхме до тука...после обаче се усетих кво стана но тя неиска да се съберем обвинявам само себе си аз съм идиот знам просто немога да повярвам как всичко свърши...
    Има някаква неувереност в тебе ми се струва. Онова обичах горе ми е критерия. Ако искаше истински отново да бъдете заедно, не би ли трябвало да пишеш без съкращения и минали времена обичам.
    Не се засягай лично мнение е, не го натрапвам, но ми се струва, че трябва да се замислиш дали с това циврене не искаш да се напарвиш пак на интересен.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Така е повечето пъти не мислим какво казваме ... До болка ми е познато ... ами опитваш се да продължиш на пред и това е ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Колко ми е познато само,това,което сподели....При мен стана така,че го загубих завинаги.Сега вече не съжалявам....Щом не иска да се съберете,едва ли ще поиска някога.Забрави за нея,продължи напред и ще видиш,че след време няма да съжаляваш,че е станало така.

Град
    kadeto iskam
    еми така е кат се правиш на катил...

Голям фен

Re: Споделям

Цитирай Първоначално написано от biography
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Има някаква неувереност в тебе ми се струва. Онова обичах горе ми е критерия. Ако искаше истински отново да бъдете заедно, не би ли трябвало да пишеш без съкращения и минали времена обичам.
    Не се засягай лично мнение е, не го натрапвам, но ми се струва, че трябва да се замислиш дали с това циврене не искаш да се напарвиш пак на интересен.
    не просто бях много разтроен и така съм го написал

Супер фен
    Извини й се, ако и тя те харесва/обича ше ти прости. И друг път избягвай да се 'правиш на интересен'.
    nicolepcd

Град
    Някъде между редовете на сценария наречен "Живот"
    Ако те обича ще ти прости.Ако не,бий и шута..
    Колко любов може да побере сърцето преди умът да я забрани?
    Last FM ===> http://www.last.fm/user/MysteryLove

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си