.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64
    Голям фен Аватара на Dollystar

На колко см. навътре е химена?

Съжалявам за може би глупавия въпрос, но на колко см. от началото на отвора е химена?
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Фен
    Град
    Plovdiv
    Не знам

при всяка жена е различно...Тъй като при някои момичета ако момчето пъхне пръсти в нея тя може да бъде отворена....а при мен не ставаше...и беше по-надълбоко....зависи си от тялото на всеки човек
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    може и да е близо до яйчника

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Някъде около сливиците се намира ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload

Напълно вярно
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    Напълно вярно
    Да,и като ходите на зъболекар ви казва: "Ще кажа на майка ти, че не си девствена"

мисля ,че някъде към 5 см.

лееелеееее ама моля ви се не говорете глупости !!!! поне като не знаете или не сте сигурни не обърквайте останалите!!!
    Хименът е тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета и жени. Той е гънка на влагалищната мукоза, която покрива входа на влагалището, без да го затваря напълно. Отделя се от малките лабии.[/b]

Да ви имам и отговорите едни ще умреш ако не спреш,около сливиците случайно форума е за помагане на хората които имат проблеми

Бръкни се и ако не се отвориш пробвай с бастуна на баба и като стигнеш до някъде отбележи си извати бастуна и го измери е към проблем?
    Да не би гаджето ти да му е малък и да не мое те отвори?

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Град
    някъде там...
    8см средно

14-15 см
    Говнааааааааааа

Супер фен Аватара на miShle
    5-6-14-15 Абе вие нормални ли сте !?!??!?!?!? И това го казват момичета ... личи колко сте запознати със собствените си тела, че и секс правите !?!? Потресена съм ... бахти поколението,бахти и ниската сексуална култура ... Хименът се намира на входа на влагалището!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен Аватара на miShle
    Ето и за заблудените малко информация :

http://www.kak-da.com/dictionary/%D1...%B5%D0%BD.html
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...BC%D0%B5%D0%BD
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от roltirirang
    Бръкни се и ако не се отвориш пробвай с бастуна на баба и като стигнеш до някъде отбележи си извати бастуна и го измери е към проблем?
    Да не би гаджето ти да му е малък и да не мое те отвори?
    Не просто се сетих за това и понеже не ми беше много ясно реших да попитам а тези с тъпите отговори изобщо няма да ги коментирам, защото тийнейджърите изобщо нямат сексуална култура и няма нищо лошо да искаш да нау4иш нещо ново за тялото си!

И в крайна сметка кой от всичките отговори е най-точен или за всеки е индивидуално?

Цитирай Първоначално написано от dqvolcheee
    лееелеееее ама моля ви се не говорете глупости !!!! поне като не знаете или не сте сигурни не обърквайте останалите!!!
    Хименът е тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета и жени. Той е гънка на влагалищната мукоза, която покрива входа на влагалището, без да го затваря напълно. Отделя се от малките лабии.[/b]

Не 5 не 6 нито 7 или 8 ...покрива входа на влагалището АМАН от необразовани хора .................................................. .................................................. .........

Голям фен Аватара на BuBzzz
    некаде към 5 санта

Цитирай Първоначално написано от xit_ss
    Цитирай Първоначално написано от dqvolcheee
    Ей АЙДЕ БЕ. Покрива входа на влагалището друг път. Химена не е на входа на влагалището (говоря от личен опит не само от това, което съм чел). Стига глупости, малки, големи лабии, а това дали не си го перефразирала от уикипедия:Хименът (латински: hymen (думата идва от името на гръцкия бог на брака Хименей) е тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета и жени. Той е гънка на влагалищната мукоза, която покрива входа на влагалището, без да го затваря напълно.".
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

На входа еее ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си