- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко см. навътре е химена?
Съжалявам за може би глупавия въпрос, но на колко см. от началото на отвора е химена?
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Не знам![]()
при всяка жена е различно...Тъй като при някои момичета ако момчето пъхне пръсти в нея тя може да бъде отворена....а при мен не ставаше...и беше по-надълбоко....зависи си от тялото на всеки човек![]()
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
може и да е близо до яйчника
Някъде около сливиците се намира ....![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Напълно вярноПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
лееелеееее ама моля ви се не говорете глупости !!!! поне като не знаете или не сте сигурни не обърквайте останалите!!!![]()
![]()
![]()
Хименът е тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета и жени. Той е гънка на влагалищната мукоза, която покрива входа на влагалището, без да го затваря напълно. Отделя се от малките лабии.[/b]
Да ви имам и отговорите едни ще умреш ако не спреш,около сливиците случайно форума е за помагане на хората които имат проблеми![]()
Бръкни се и ако не се отвориш пробвай с бастуна на баба и като стигнеш до някъде отбележи си извати бастуна и го измери е към проблем?![]()
Да не би гаджето ти да му е малък и да не мое те отвори?![]()
![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
14-15 см
Говнааааааааааа
5-6-14-15Абе вие нормални ли сте !?!??!?!?!? И това го казват момичета ... личи колко сте запознати със собствените си тела, че и секс правите !?!? Потресена съм
... бахти поколението,бахти и ниската сексуална култура ... Хименът се намира на входа на влагалището!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ето и за заблудените малко информация :
http://www.kak-da.com/dictionary/%D1...%B5%D0%BD.html
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...BC%D0%B5%D0%BD
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Не просто се сетих за това и понеже не ми беше много ясно реших да попитамПървоначално написано от roltirirang
а тези с тъпите отговори изобщо няма да ги коментирам, защото тийнейджърите изобщо нямат сексуална култура и няма нищо лошо да искаш да нау4иш нещо ново за тялото си!
И в крайна сметка кой от всичките отговори е най-точен или за всеки е индивидуално?![]()
Първоначално написано от dqvolcheee
Не 5 не 6 нито 7 или 8 ...покрива входа на влагалището![]()
![]()
АМАН от необразовани хора .................................................. .................................................. .........
![]()
Ей АЙДЕ БЕ. Покрива входа на влагалището друг път. Химена не е на входа на влагалището (говоря от личен опит не само от това, което съм чел). Стига глупости, малки, големи лабии, а това дали не си го перефразирала от уикипедия:Хименът (латински: hymen (думата идва от името на гръцкия бог на брака Хименей) е тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета и жени. Той е гънка на влагалищната мукоза, която покрива входа на влагалището, без да го затваря напълно.".Първоначално написано от xit_ss
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
На входа еее ...![]()