.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Хм, явно темата почва да става субективна... На входа на влагалището не е точно със сигурност, по-навътре е, на колко сантиметра не мога да кажа. Но за многознайковците, които твърдят, че е на входа ще питам как тогава момичето може да си вкара тампон без да се отвори Може би тампона преминава ей така безпрепятствено през химена
    Момичето може да си сложи тампон, защото влагалището частично покрито от химена. То, ако напълно е покрито от къде, според теб изтича менструалната течност? Аман от прости хора!!!
    Брех и аз това си викам, аман от прости хора
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel
    Хм, явно темата почва да става субективна... На входа на влагалището не е точно със сигурност, по-навътре е, на колко сантиметра не мога да кажа. Но за многознайковците, които твърдят, че е на входа ще питам как тогава момичето може да си вкара тампон без да се отвори Може би тампона преминава ей така безпрепятствено през химена
    Момичето може да си сложи тампон, защото влагалището частично покрито от химена. То, ако напълно е покрито от къде, според теб изтича менструалната течност? Аман от прости хора!!!
    Брех и аз това си викам, аман от прости хора
    Като не разбираш не се обаждай! Няма да се занимавам с теб, за да не се спами излишно.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Абе малък ангел тя модераторката го обясни добре, то от там идваше онова, което говоря за субективното, ама кой да чете, нали знае само да праща ония зачервени емотикони дето псуват Айде повече няма да пиша всичко е ясно.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    varna
    никой все още не е установил
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Град
    Чикиляндия
    Рядко се вижда такова нещо като химен.Все пак коя девственица ще се даде да я ръчкат
    .: machoka :.

Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
    8см средно
    абе ОМГ вие тъпи ли сте, неграмотни ли сте?
    нямате елементарно сексуално образование. Какви ви 5-8 сантиметра?!?!
    ХИМЕНЪТ Е ЦИПА КОЯТО СЕ НАМИРА НА ВХОДА НА ВЛАГАЛИЩЕТО!
    Има ЛИ ХИМЕН- ТВА Е НАЧАЛОТО НА ВАГИНАТА... оттам навътре тея сантиметри дето ги говорите тва е на каква дълбочина започва шийката на матката, която при никви положения не е 5 см!
    БАСИ хората, тръгнали ебнали се там, а по форумите уж са отракани и тн, знаят сичко а ми пишат пълните простотии!
    ЕТО ТИ КЪДЕ СЕ НАМИРА: http://1.bp.blogspot.com/_gLO19-u-4G...n_virginal.jpg

If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
    lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
    момиче съм

Чела съм,че е средно 10 сантиметра навътре.При всяко момиче е различо.
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

На входа на влагалището се намира!И моля ви се разбирачите със сантиметрите да си запазят мнението за себе си!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    а бе към 30 см след входа на влагалището , рядко има момичета които не са девствени
    Станислава

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от time2rock
    Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Някъде около сливиците се намира ....
    Напълно вярно
    Да,и като ходите на зъболекар ви казва: "Ще кажа на майка ти, че не си девствена"

Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Passi0n
    Взимай линията и мери

Град
    blagoevgrad
    Може би на около 3-4 см
    I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!

Според мен на 5 санта пак си е вход на влагалището щото то си продължава натааааам .. Иначе тампона вече да ме е отворил бре .. ;DD

Повече от фен Аватара на kilers
    Цитирай Първоначално написано от MariqD
    Според мен на 5 санта пак си е вход на влагалището щото то си продължава натааааам .. Иначе тампона вече да ме е отворил бре .. ;DD

Ти прочете ли поне едно мнение от темата..тц..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си