- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко см. навътре е химена?
Брех и аз това си викам, аман от прости хораПървоначално написано от TheLittleAngel
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Като не разбираш не се обаждай! Няма да се занимавам с теб, за да не се спами излишно.Първоначално написано от Ilikeliljon
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Абе малък ангел тя модераторката го обясни добре, то от там идваше онова, което говоря за субективното, ама кой да чете, нали знае само да праща ония зачервени емотикони дето псуват![]()
Айде повече няма да пиша всичко е ясно.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
никой все още не е установил![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Рядко се вижда такова нещо като химен.Все пак коя девственица ще се даде да я ръчкат
.: machoka :.
абе ОМГ вие тъпи ли сте, неграмотни ли сте?Първоначално написано от YaNcHeToOo
нямате елементарно сексуално образование. Какви ви 5-8 сантиметра?!?!
ХИМЕНЪТ Е ЦИПА КОЯТО СЕ НАМИРА НА ВХОДА НА ВЛАГАЛИЩЕТО!
Има ЛИ ХИМЕН- ТВА Е НАЧАЛОТО НА ВАГИНАТА... оттам навътре тея сантиметри дето ги говорите тва е на каква дълбочина започва шийката на матката, която при никви положения не е 5 см!
БАСИ хората, тръгнали ебнали се там, а по форумите уж са отракани и тн, знаят сичко а ми пишат пълните простотии!
ЕТО ТИ КЪДЕ СЕ НАМИРА: http://1.bp.blogspot.com/_gLO19-u-4G...n_virginal.jpg
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
Чела съм,че е средно 10 сантиметра навътре.При всяко момиче е различо.
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
На входа на влагалището се намира!И моля ви се разбирачите със сантиметрите да си запазят мнението за себе си!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
а бе към 30 см след входа на влагалището , рядко има момичета които не са девствени![]()
Станислава
Може би на около 3-4 см
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
Според мен на 5 санта пак си е вход на влагалището щото то си продължава натааааам .. Иначе тампона вече да ме е отворил бре .. ;DD
Първоначално написано от MariqD
Ти прочете ли поне едно мнение от темата..тц..![]()