- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко см. навътре е химена?
Хм, явно темата почва да става субективна... На входа на влагалището не е точно със сигурност, по-навътре е, на колко сантиметра не мога да кажа. Но за многознайковците, които твърдят, че е на входа ще питам как тогава момичето може да си вкара тампон без да се отвори![]()
Може би тампона преминава ей така безпрепятствено през химена
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
До черния дроб е
Колко сте зле тези,които казват 5,7,15...сантиметра...направо не мога да повярвам...Вие ще си трошите главите след време...Няма да ви дам готов отговор!Потърсете бе толкова ли е трудно!?!Най-лесния начин е в интернет,ако знаете как да търсите.Иначе сте загубени...Има много източници на информация,но който го мързи...
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Не е ли на изхода бееееПървоначално написано от pLqmi92
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Чувал съм, че на негърките е на 30 см. После може да ви кажа един виц.
8 - 13![]()
Първоначално написано от Ilikeliljon
Вземи млъкни, че с глас започнах да ти се смея. И не спори за неща, от които и грам понятие нямаш. Напълно подкрепям Кремчето. Писала съм го и в други теми, няма смисъл да се повтарям. А и видях, че доста потребители са "познали верния отговор".Хм, явно темата почва да става субективна... На входа на влагалището не е точно със сигурност, по-навътре е, на колко сантиметра не мога да кажа. Но за многознайковците, които твърдят, че е на входа ще питам как тогава момичето може да си вкара тампон без да се отвори![]()
Може би тампона преминава ей така безпрепятствено през химена
![]()
![]()
Sasho1988
Варна..
http://www.visualstatistics.net/East...iage/Hymen.jpg
за всеки всезнайковец, който казва некви сантиметри ...
(който го е гнус да не зяпа)
Кво ти пука слагаи си го вътре апък то ще си проличи![]()
![]()
St.ANGER
Дрън, дрън, субективно е, както казах. Къде е входа, бас ловя с всяко момиче, че не е точно на входа, по-навътре е, дори и на снимката в уикито се вижда същото. Влезте в сайта на българската уикипедия и вижте, ако не вярвате, а пък ти продължавай да се смееш на глас. Във всеки случай съм бил с девствено момиче и знам как стоят нещата, това също ми говори някои неща, айде сега бегай да се смееш у вас на глупостите сиПървоначално написано от CucuTy
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
^ Е ти може да си бил с девствено момиче, но аз СЪМ момиче и съм ДОСТА по-навътре в нещата от теб специално. Няма да коментирам вече.. субективни глупости.. Момче, не се излагай, моля те.
Жив и здрав бъди.. не коментирай, че си жалка гледка вече.
Sasho1988
Варна..
ЦЕНЗУРА! krem4et0
Ок, ок тъй да бъдеПървоначално написано от CucuTy
![]()
Вие си знаете най-добре
![]()
![]()
![]()
Офф ... накрая и до гинеколог ще отида да питам да се излагам... бахти хората
![]()
http://www.youngwomenshealth.org/Ima...variations.jpg - нави и разновидности![]()
Знаеш че не ме плашиш като ме цензурираш ....Първоначално написано от krem4et0
![]()
на входа на влагалището
Толкова,че да прекараш мексиканската граница![]()
![]()
Колкото повече,толкова повече)
Съгласна съм с теб! Хем не знаят, хем се правят на големи разбирачи и объркват другите. Като не знаете не говорете глупости!!! Ставате смешни!Първоначално написано от miShle
![]()
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Момичето може да си сложи тампон, защото влагалището частично покрито от химена. То, ако напълно е покрито от къде, според теб изтича менструалната течност? Аман от прости хора!!!Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...