.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Хм, явно темата почва да става субективна... На входа на влагалището не е точно със сигурност, по-навътре е, на колко сантиметра не мога да кажа. Но за многознайковците, които твърдят, че е на входа ще питам как тогава момичето може да си вкара тампон без да се отвори Може би тампона преминава ей така безпрепятствено през химена
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    До черния дроб е

Цитирай Първоначално написано от pLqmi92
    На входа еее ...

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Колко сте зле тези,които казват 5,7,15...сантиметра...направо не мога да повярвам...Вие ще си трошите главите след време... Няма да ви дам готов отговор!Потърсете бе толкова ли е трудно!?!Най-лесния начин е в интернет,ако знаете как да търсите.Иначе сте загубени...Има много източници на информация,но който го мързи...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от pLqmi92
    На входа еее ...
    Не е ли на изхода бееее
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Чувал съм, че на негърките е на 30 см. После може да ви кажа един виц.

Град
    София
    59

Град
    София
    59

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Хм, явно темата почва да става субективна... На входа на влагалището не е точно със сигурност, по-навътре е, на колко сантиметра не мога да кажа. Но за многознайковците, които твърдят, че е на входа ще питам как тогава момичето може да си вкара тампон без да се отвори Може би тампона преминава ей така безпрепятствено през химена
    На входа на влагалището е!

Това с тампона става по същия начин както с менструалната кръв. По химена има дупки(или 1 голяма), от която изтича менструалната кръв, влагалищната секреция и през която може да се пъхне тампон.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от time2rock
    Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Някъде около сливиците се намира ....
    Напълно вярно
    Да,и като ходите на зъболекар ви казва: "Ще кажа на майка ти, че не си девствена"

Повече от фен
    8 - 13

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от xit_ss
    Цитирай Първоначално написано от dqvolcheee
    лееелеееее ама моля ви се не говорете глупости !!!! поне като не знаете или не сте сигурни не обърквайте останалите!!!
    Хименът е тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета и жени. Той е гънка на влагалищната мукоза, която покрива входа на влагалището, без да го затваря напълно. Отделя се от малките лабии.[/b]
    Ей АЙДЕ БЕ. Покрива входа на влагалището друг път. Химена не е на входа на влагалището (говоря от личен опит не само от това, което съм чел). Стига глупости, малки, големи лабии, а това дали не си го перефразирала от уикипедия:Хименът (латински: hymen (думата идва от името на гръцкия бог на брака Хименей) е тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета и жени. Той е гънка на влагалищната мукоза, която покрива входа на влагалището, без да го затваря напълно.".
    Вземи млъкни, че с глас започнах да ти се смея. И не спори за неща, от които и грам понятие нямаш. Напълно подкрепям Кремчето. Писала съм го и в други теми, няма смисъл да се повтарям. А и видях, че доста потребители са "познали верния отговор".
    Sasho1988

Варна..

http://www.visualstatistics.net/East...iage/Hymen.jpg
    за всеки всезнайковец, който казва некви сантиметри ...
    (който го е гнус да не зяпа)

Град
    sliven
    Кво ти пука слагаи си го вътре апък то ще си проличи
    St.ANGER

Цитирай Първоначално написано от CucuTy
    Цитирай Първоначално написано от xit_ss
    Цитирай Първоначално написано от dqvolcheee
    лееелеееее ама моля ви се не говорете глупости !!!! поне като не знаете или не сте сигурни не обърквайте останалите!!!
    Хименът е тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета и жени. Той е гънка на влагалищната мукоза, която покрива входа на влагалището, без да го затваря напълно. Отделя се от малките лабии.[/b]
    Ей АЙДЕ БЕ. Покрива входа на влагалището друг път. Химена не е на входа на влагалището (говоря от личен опит не само от това, което съм чел). Стига глупости, малки, големи лабии, а това дали не си го перефразирала от уикипедия:Хименът (латински: hymen (думата идва от името на гръцкия бог на брака Хименей) е тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета и жени. Той е гънка на влагалищната мукоза, която покрива входа на влагалището, без да го затваря напълно.".
    Вземи млъкни, че с глас започнах да ти се смея. И не спори за неща, от които и грам понятие нямаш. Напълно подкрепям Кремчето. Писала съм го и в други теми, няма смисъл да се повтарям. А и видях, че доста потребители са "познали верния отговор".
    Дрън, дрън, субективно е, както казах. Къде е входа, бас ловя с всяко момиче, че не е точно на входа, по-навътре е, дори и на снимката в уикито се вижда същото. Влезте в сайта на българската уикипедия и вижте, ако не вярвате, а пък ти продължавай да се смееш на глас. Във всеки случай съм бил с девствено момиче и знам как стоят нещата, това също ми говори някои неща, айде сега бегай да се смееш у вас на глупостите си
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    ^ Е ти може да си бил с девствено момиче, но аз СЪМ момиче и съм ДОСТА по-навътре в нещата от теб специално. Няма да коментирам вече.. субективни глупости.. Момче, не се излагай, моля те.
    Жив и здрав бъди.. не коментирай, че си жалка гледка вече.
    Sasho1988

Варна..

ЦЕНЗУРА! krem4et0

Цитирай Първоначално написано от CucuTy
    ^ Е ти може да си бил с девствено момиче, но аз СЪМ момиче и съм ДОСТА по-навътре в нещата от теб специално. Няма да коментирам вече.. субективни глупости.. Момче, не се излагай, моля те.
    Жив и здрав бъди.. не коментирай, че си жалка гледка вече.
    Ок, ок тъй да бъде Вие си знаете най-добре

Офф ... накрая и до гинеколог ще отида да питам да се излагам... бахти хората

http://www.youngwomenshealth.org/Ima...variations.jpg - нави и разновидности

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Надявам се някои правят разлика между входа на влагалището и малките срамни устни. Те са малко по-навътре, а хименът е непосредствено след тях. Има известна дълбочина, но реално там не почва влагалището. То започва след химена!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Надявам се някои правят разлика между входа на влагалището и малките срамни устни. Те са малко по-навътре, а хименът е непосредствено след тях. Има известна дълбочина, но реално там не почва влагалището. То започва след химена!
    Знаеш че не ме плашиш като ме цензурираш ....

Град
    София
    на входа на влагалището

Senior Member Фен Аватара на estellle
    Град
    СоФиЯя .. !
    Толкова,че да прекараш мексиканската граница
    Колкото повече,толкова повече )

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от miShle
    5-6-14-15 Абе вие нормални ли сте !?!??!?!?!? И това го казват момичета ... личи колко сте запознати със собствените си тела, че и секс правите !?!? Потресена съм ... бахти поколението,бахти и ниската сексуална култура ... Хименът се намира на входа на влагалището!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
    Съгласна съм с теб! Хем не знаят, хем се правят на големи разбирачи и объркват другите. Като не знаете не говорете глупости!!! Ставате смешни!
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Момичето може да си сложи тампон, защото влагалището частично покрито от химена. То, ако напълно е покрито от къде, според теб изтича менструалната течност? Аман от прости хора!!!
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си