.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

сребърен медальон

Добър ден на всички,извинявам се още от сега за темата която я пускам и за това къде я пускам но съм почти принуден защото търся следното нещо от 16 дена в интернета и не мога да я намеря.Така за рождения ден на гаджето ми искам да купя един медальон но да е с формата на ангелче от сребро и все пак да е симпатичен.Ако можете да ми дадете някакъв линк ще съм ви благодарен.Моля тези които не желаят да ми помагат да не пишат коментари а на другите им благодаря от сега.
    ПС:рождения ден на гаджето ми е след 3 дена
    OtNeMa MiNuTkI dA HaReSvA6 NqKoGo,4aS zA dA oSiZnAe6 4e Si VlYuBeN, DeN zA dA oBiKnE6 i PoSlE tCqL jIvOt Ne Ti StIgA zA dA gO ZABRAVI6!!!...

защо не потърсиш в бижутериите
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Цитирай Първоначално написано от pam1
    защо не потърсиш в бижутериите
    +1 Дори могат да те насочат към нещо друго,което също може да ти хареса като вариант.

мерси много за това че изобщо ми дадохте някакъв вариант но за съжаление вече съм го пробвал и пак не можах да намеря това което искам
    OtNeMa MiNuTkI dA HaReSvA6 NqKoGo,4aS zA dA oSiZnAe6 4e Si VlYuBeN, DeN zA dA oBiKnE6 i PoSlE tCqL jIvOt Ne Ti StIgA zA dA gO ZABRAVI6!!!...

NoContinuation благодаря ти от сърце но ако друг знае други сайтчета моля да ми пише

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Можело да си поръчаш в някоя бижутерия. Щом имаш нещо конкретно наум това е единственият вариант, който аз виждам. Едва ли ще намериш това, което търсиш, по сайтове. Но след като остават само 3 дни и да намериш нещо няма как да го доставят навреме. Остава ти само да обиколиш магазините за пореден път или да се насочиш към друг вариант за подарък.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

момчета и момичета дайте ми само линк , ще намеря тоя магазин ако ще да е на другия край на държавата ще отида много е важно за мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си