.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    В света на чудесата..

За пореден път..

Дааа..за пореден път ще се прецакам.Харесвам един човек много,и от много време .Винаги съм мислила,че привличането и взаимно и мисля,че все още е така. Обаче е страшно срамежлив и съм сигурна,че никога не би направил нещо по въпроса..А аз съм се опитвала няколко пъти вече по скайп,защото и аз не съм по-добре от него,но след това като се видим и край все едно нищо не сме си писали и нищо не се е случило...просто не става. Сега завършваме и през лятото няма да се виждаме,а пък и другата година има огромна вероятност той да се премести в друго даскало.Просто го чувствам,така все едно го изпускам и никога няма да имам възможност да му кажа,това което чувствам. Да не говорим,колко ми е мъчигелно лятото без него..Харесвам го от страшно много време просто иии...вече ми писна-искам го .Може би ще ви прозвучи малко детинска работа,но колкото повече времето лети,толкова повече аз усещам,че го губя..аа НЕ искам..
    Не знам.,може би вие не можете да ми помогнете,но трябваше да го кажа.

Град
    Deserted town
    И аз се намирам в подобно положение...Трябва да превъзмогнеш срамежливостта и да го поканиш някъде да излезете заедно само двамата,и да му признаеш за чувствата си.Щом толкова много го харесваш...Няма какво да чакаш...

You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...

По скайп нищо недей да правиш.Излизайте няколко пъти и постепенно му показвай,че го харесаш и ,че искаш да ходите.А това дали няма да се виждате лятото зависи само от вас(или някой от вас ще заминава някъде и няма да се виждате?)

Град
    В света на чудесата..
    ^Да,точно така аз няма да съм в града..

Ам то тогава има ли смисъл да тръгвате.Все пак 2 месеца и половина не са малко време.Това,че догодина няма да сте в едно даскало не трябва да ти пречи.По-добре тогава опитайте.

Град
    В света на чудесата..
    Да от една страна е така.Има,обаче още един проблем...като сме двамата и аз губя и ума и дума,при него положението е същото.Не съм сигурна изобщо,че с него имам какво да си кажа,а иначе изпитвам страшно привличане.А това си и проблем,защото няма как само да се гледаме...нали от време на време трябва да си кажем и нещо,все пак. В него виждам човека,за който мечтая,но се съмнявам,че ще мога да си споделям всичко с него,като със приятел .Може би трябва да потърся момче,което не само ме привлича,но и мога да гледам на него като приятел?!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Миналата година по същото време бях попаднала в същата ситуация и в крайна сметка момчето така и не направи нищо, за което аз много съжалявах и от тогава нито сме си писали нито сме се поздравявали като се видим , нито нищо. Се едно нищо не е било и да ти кажа сега изобщо не съжалявам, че не се получи нищо между нас така, че това ми е до болка познато и се едно аз съм го писала. Мисли си че така е по-добре за теб или просто се опитай да му докажеш, че го харесваш и да закрепиш нещата.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Град
    на ЛуНаТа
    Покани го да излезете и му кажи какво чувстваш към него..
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    действай ко чакаш шут в гъза аз ли да му кажа?

Здравей! Според мен писането в скайпа е едно, а съвсем друго е да излезете някъде заедно. По скайпа си е малко несериозна работа (за отбиване на време по скоро). Разбирам, че може и да е трудно да си общувате, но явно не сте намерили някоя обща тема. Не ми се вярва да нямате нищо общо! Ако ти е трудно да му признаеш какво изпитваш към него, може да се опиташ да му го покажеш (намекнеш) невербално. Важното е да си смела, защото човек никога не знае какво го очаква!

Това, че ще няма да се виждате можеше да не е проблем, ако беше имахте връзка, но в началото на една връзка единия да замине на някъде си...не ми се струва много добра идея като за начало на връзка. А за проблема със срамежливостта, не знам.
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ами направи нещо,защото аз така си пропилях веднъж шанса с един и до ден днешен адски ме е яд.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Кажи му за чувствата си ....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Някъде между редовете на сценария наречен "Живот"
    Аз лично ти предлагам да го издебнеш след даскало като е сам и да му разкриеш за чувствата си.Хем за теб е добре,хем той ще се осъзнае =)
    Колко любов може да побере сърцето преди умът да я забрани?
    Last FM ===> http://www.last.fm/user/MysteryLove

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си