- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За пореден път..
Дааа..за пореден път ще се прецакам.Харесвам един човек много,и от много време.Винаги съм мислила,че привличането и взаимно и мисля,че все още е така.
Обаче е страшно срамежлив и съм сигурна,че никога не би направил нещо по въпроса..А аз съм се опитвала няколко пъти вече по скайп,защото и аз не съм по-добре от него,но след това като се видим и край все едно нищо не сме си писали и нищо не се е случило...просто не става.
Сега завършваме и през лятото няма да се виждаме,а пък и другата година има огромна вероятност той да се премести в друго даскало.Просто го чувствам,така все едно го изпускам и никога няма да имам възможност да му кажа,това което чувствам.
Да не говорим,колко ми е мъчигелно лятото без него..Харесвам го от страшно много време просто иии...вече ми писна-искам го
![]()
.Може би ще ви прозвучи малко детинска работа,но колкото повече времето лети,толкова повече аз усещам,че го губя..аа НЕ искам..
![]()
![]()
Не знам.,може би вие не можете да ми помогнете,но трябваше да го кажа.![]()
И аз се намирам в подобно положение...Трябва да превъзмогнеш срамежливостта и да го поканиш някъде да излезете заедно само двамата,и да му признаеш за чувствата си.Щом толкова много го харесваш...Няма какво да чакаш...![]()
![]()
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
^Да,точно така аз няма да съм в града..![]()
Да от една страна е така.Има,обаче още един проблем...като сме двамата и аз губя и ума и дума,при него положението е същото.Не съм сигурна изобщо,че с него имам какво да си кажа,а иначе изпитвам страшно привличане.А това си и проблем,защото няма как само да се гледаме...нали от време на време трябва да си кажем и нещо,все пак.В него виждам човека,за който мечтая,но се съмнявам,че ще мога да си споделям всичко с него,като със приятел
.Може би трябва да потърся момче,което не само ме привлича,но и мога да гледам на него като приятел?!
![]()
![]()
Миналата година по същото време бях попаднала в същата ситуация и в крайна сметка момчето така и не направи нищо, за което аз много съжалявах и от тогава нито сме си писали нито сме се поздравявали като се видим , нито нищо. Се едно нищо не е било и да ти кажа сега изобщо не съжалявам, че не се получи нищо между нас така, че това ми е до болка познато и се едно аз съм го писала. Мисли си че така е по-добре за теб или просто се опитай да му докажеш, че го харесваш и да закрепиш нещата.![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Покани го да излезете и му кажи какво чувстваш към него..![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
действай ко чакаш шут в гъза аз ли да му кажа?
Здравей! Според мен писането в скайпа е едно, а съвсем друго е да излезете някъде заедно. По скайпа си е малко несериозна работа (за отбиване на време по скоро). Разбирам, че може и да е трудно да си общувате, но явно не сте намерили някоя обща тема. Не ми се вярва да нямате нищо общо! Ако ти е трудно да му признаеш какво изпитваш към него, може да се опиташ да му го покажеш (намекнеш) невербално.Важното е да си смела, защото човек никога не знае какво го очаква!
![]()
Това, че ще няма да се виждате можеше да не е проблем, ако беше имахте връзка, но в началото на една връзка единия да замине на някъде си...не ми се струва много добра идея като за начало на връзка. А за проблема със срамежливостта, не знам.
A.D.I.D.A.S.
Ами направи нещо,защото аз така си пропилях веднъж шанса с един и до ден днешен адски ме е яд.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Кажи му за чувствата си ....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Аз лично ти предлагам да го издебнеш след даскало като е сам и да му разкриеш за чувствата си.Хем за теб е добре,хем той ще се осъзнае =)
Колко любов може да побере сърцето преди умът да я забрани?
Last FM ===> http://www.last.fm/user/MysteryLove