- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов,любов помощ !
Значи имам една стара позната само по-скайп де,но съм я виждал 1-2 пъти из града.
Доста време не си бяхме писали и преди около 5 дена започнахме пак да си пишем и малко по-малко да се зарибяваме.
И един ден си бихме една мини среща 10 мин. защото тя след това имаше друга среща,и започнахме да си лафим всичко беше добре и аз по-едно време изцепих : По-различна си от снимките !
И тя веднага го прие като: Грозна си .. което не го мисля разбира се.
И сега ми се сърди за тези думи,а аз много я харесвам и ако има възможност да се получи нещо повече ще съм много доволен
Ако може някой да ме посъветва нещо ще съм много благодарен!
Еми усетих се,ама вече беше късно .. Извиних и се и сега не мога да разбера наистина ли се сърди, или просто ме изпробва дали ще продължа да я охажвам![]()
Не знам,доли те пробва...но ти задължително продължи да и го показваш,защото така ще разбере,че наистина държиш на нея...![]()
Първоначално написано от Beautyful
Еми понеже ми е супер кофти и реших да споделя с някой и избрах този форум надявайки се,че ще ми помогнете за което съм ви благодарен !
Но сега покрай вашите постове се нахъсах,така че ще продължа ,но тя знае 100 % че я харесвам![]()
Имах чуство,че съм много близо до целта,а сега че съм супер далеч ..
Е, обясни й, че не си имал тва предвид, де![]()
nicolepcd
Еми аз точно това исках да кажа и тя се извика : по-грозна и аз зацепих някъв ..Първоначално написано от sasha_90
Пък днес като си писахме по-скайп и казах,че ако найстина го мисля няма да си пишем
elsy - обясних и го вече
И мен ме хвана яд ,че някой път се изтървам,ама трябваше да продължа с това че е по-красива ,ама а де
дано всичко да си дойде на мястото и да си бъде по-старо му :P
Дано, дано.Айде, успех
![]()
nicolepcd
... обясни и това, което си имал предвид ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми казах и го де,ама аз сега зех да си мисля,че хич не я ебе това което съм казал,ами само се прави на интересна..Първоначално написано от Hilary_
До колкото знам доста хора я "зарибяват" незнам до колко е вярно !![]()
... ами щом само се прави на интересна я зарежи ... такива не си заслуцават ... а и причината по, която се е разсърдила ми звучи много нелепа и може наистина просто да е вид измъкване... тя ако иска ще те потърси...Първоначално написано от george19
![]()
Priceless .. <3
Еми мисля днес и утре да не и пиша ,пък и може и другите дни .. зависи какво ще ми хрумне пък и не е единствената ..Честно казано не мисля ,че ще ме потърси,но както и да е
Hilary_ благодаря за съветчетата![]()
![]()
.. ейй няма да се предаваш ... тя е една от многото спокойно... ако тя не те оцени друга ще е...Първоначално написано от george19
![]()
P.S. Няма защо пак заповядай...![]()
Priceless .. <3
Еми да се надяваме,защото вече не се издържа Сам ;(
... спокойно познато ми е ...Първоначално написано от george19
![]()
особено като си свикнал да не си е още по-гадно...
Всичко ще бъде наред ...![]()
Priceless .. <3
Еми да се надяваме в най-скоро време да намерем нещо добро, и на теб ти го пожелавам![]()
Може да се гевези и
да се прави на интересна,
за да те оплете в мрежите си![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Може,ама досега не ми е писала,така че мисля да я оставямПървоначално написано от BaiToq
![]()
![]()
да не се занимавам и аз вече с нея,мислех някви СМС-и да и пиша ,ама още се чудя![]()
Направих го вече .. .. ..Първоначално написано от rnbbaby666
![]()
ако не е недорасляк обясни и го с думи прости и ще те разбере
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.