.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Град
    ДъЛбИнИтЕ На АдА!!

Help!! Много е важно

С майка ми все имам скандали. Избягах при баща ми, но тя пак не разбира. Сега се върнах, но тя продължава. Не мога да я издържам вече. Всякак опитвах да си оправя проблемите с нея-не става. Днес пак имахме скандал, цял ден ми пили. Опитвах да се режа даже, но не си стигнах до вените. Сега съм в една фр и не знам дали да остана за през нощта. Моля ви не ме обиждайте, наистина ми е адски гадно. Helpp :'(

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Това с вените е най - голямата глупост. Колкото и да е трудно, винаги има изход. Поговори с майка си, не бягай. Излез срещу проблема и го реши. Ако вече наистина не се издържа, просто отиди при баща си.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    ДъЛбИнИтЕ На АдА!!
    като съм вкъщи все имам чувството че все едно стъпвам по минно поле

Град
    Варна
    Няма перфектно семейство, до този извод съм стигнала аз. Винаги има проблеми, но трябва да съумяваме да ги разрешаваме. Не казвам, че ще е лесно, но просто поговорете.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    ДъЛбИнИтЕ На АдА!!
    права си. <33 аз опитвах вече не веднъж и два пъти. това му е кофтито. тя просто не разбира и това си е. сега ме тормози с някакви смс-и и се опитва да ми вмени чувство за вина :'(

Град
    Варна
    Скандали има винаги. Просто трябва да намериш причината за това.

Ами освен да поговорите нищо друго не остава.. попитай я защо се държи така.. кажи и че ти е неприятно и искаш да се изясните за какво са тези караници постоянно ;ХХ

Повече от фен Аватара на antineutral

:)

Цитирай Първоначално написано от LoXx Виж мнението
    като съм вкъщи все имам чувството че все едно стъпвам по минно поле
    Хареса ми метафората Тръгни от нея и се замисли как се преминава през минно поле

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си