- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пакости
Все още ли правите пакости на ваще?Когато сте били малки,какви сте ги вършили?
Аз вчера без да искам повредих микровълновата.Сега не работи.![]()
Иначе,когато съм била малка,съм се скрила в гардероба и съм стояла цял ден там.Баба ми помислила,че са ме отвлекли и тръгнала да звъни на полицията...После,когато отворила гардероба ме видяла вътре да си седя спокойно.
страхотна тема!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Като малко хлапе съв вършила доста пакости.
Ще изброя няколко-веднъж бях у баба и тя заспа.Беше ми скучно и нямаше какво да правя.Взех кутията с играчки и ги изсипах всичките в курника...![]()
-мятахме играчки през терасата с още няколко сополиви и лигави хлапета като мен![]()
![]()
-криенето по гардеробите;шкафовете;под леглото и.. където намеря скришно местенце си беше хит всеки денродителите вме търсеха с часове понякога;а няколко пъти дори съм заспивала в гардероба...
![]()
![]()
![]()
-гонила съм котката;мятала съм я;къпала съм я... въобще не осъзнавах;че измъчвам животинчетодори съм й слагала гел
![]()
-изсипах лепкаво сладко на земята и баба като мина се хлъзна;а аз-леш от смях![]()
-заключих баба на балкона за час и половина;а беше жега![]()
-слагала съм ледчета в ръкавицата на баба и тя като си я сложи-ААА;а аз се хилих... ;ДД
-отрязах си малка част от веждата;ама добре че след няколко месеца ми порасна![]()
-направих се на палячо с червилото и молива на маяка ми... яко омазване беше![]()
![]()
![]()
-тъкмо баба беше на път към кухнята;аз изтичах и се заключих там за минутка с шише с вода в ръце;баба почука;за да й отвора;аз отворих и изкъпах баба заедно с баницата;която носеше![]()
-завързах краката на стола на баба за краката на масата с някаквовъренце.Тя седна;ама после искаше да стане;за да остави тавата с манджата;сетне баба падна и всичката манджа беше по пода... естествено и баба изцапана с манжда;лежи на пода и незнае какво да каже .... а аз избягах на двора и се скрих в курника и се пръснах да се хиля!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За това се сещам за сега![]()
Ако ми хрумне още нещо-ще допълвам
Сега не правя пакости на нашите ..
Но в училище-да![]()
аз в момента се сещам само за 2 неща :
- през лятото на 2006 г. с тате отидохме за риба а аз се скрих зад лодката. Баща ми ме търсеше половин час, а аз си седях сппокойно зад лодката. Естествено след като се показах ми чете конско 1 час![]()
- веднъж бях на село а баба ми не ми даваше да вкарвам кучето в къщата обаче веднъж тя започна да чисти двора (като почне няма спиране) и аз вкарах кучето в къщата на леглото на баба ми и тя така и не разбра![]()
![]()
![]()
Аз съм рязала мустатците на мойта котка,слагала съм я в бебешка количка да я возяКрила съм разни неща зад гардероба и един ден майка ми като разчистваше ги намери и ми се ядоса.Бях се скрила един път на балкона на баба за повече от час.Жената се беше притеснила къде може да съм,звъняла на съседи,приятели
побърках я тогава.
Даже един път бях хвана една голяма кутия с копчета,конци и игли (баба ми е шивачка) и ги бях изсипала на пода да си играя...ама ме хванаха и ми развалиха кефа
![]()
Само за тези се сещам в момента![]()
Ох, беше доста отдавна с една приятелка играехме на селото ми на бременни..и аз съм легнала на едно малко легло и там чакам уж бебето да се роди и М. се хвърля до мен на леглото и единия крак на леглото се счупии после за да не разбере баба ми ..дигахме леглото (беше ужасно тежко) и сложихме едно столче от тея дето са по детските градини и не си личише, че леглото е счупено..докато баба решила, че на този стол мястото му не е там и трябва да го измести
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
ами ние веднъж бяхме с браточед ми у тях играхме си накрая ни омрузна и решихме да се наврем под леглото (и ние незнаеме защо),обаче сметнахме че ни е тъмно и трябва да запалим свещ...обаче на леглото отдолъ има закачен един чаршаф и той пламне,неможем да сварим да излизаме,от кухнята ходим да пълним чаши с вода (кухнята е доста далеч защото къщата им е голяма) но го изгасихме.Обаче за да не разберат тяхните махнахме чаршафа и взехме друг самоче спален чаршаф и доста време майка му го търсеше и 1 год по късно правиха ремонт и при местенето на леглата жената си позна чаршафа и ние всичко си изпяхмеи доста ни се караха.![]()
Ние лудите сме на изчезване,моля подкрепете ни
Като малка и аз обичах да влизам в гардероба. Дори веднъж ревнах, че искам там да вечерям..
Вечеряла съм под масата, когато сме имали гости, защото ме било срам да ям пред други хора.
Веднъж заключих майка ми и една комшийка на терасата. Стояха там близо 2 часа..
Когато съм била малка и не съм слушала, майка ми веднъж ме е заключила на терасата, но аз съм счупила стъклото и съм влязла обратно вътре.
Много обичах да рисувам с червило и червен химикал по стените.
Чаках на терасата с една шише вода и когато някой мине долу аз го изливах..
Обичах вечер да се крия в раклата до леглото ми.. И там дори съм спяла..
На един рожден ден си подпалих косата.. Просто исках да е оранжева..![]()
Като малка са ми разказвали, че когато някой ми подари нещо и на мен не ми хареса подаръка съм го замеряла с торта (това се отнася за рождените ми дни)
Като киндерчета тук пред блока обичахме да се бием с жилави пръчки.. Още имам белези по гърба.
Веднъж на село сложих едно коте в една тенджера и тръгнах да го готвяДобре, че баба ми ме видя навреме..
Бях постригала на майка ми цветята..
Спомням си, че като малка обичах да седя на пейката пред блока и да искам пари на всеки, който мине![]()
![]()
![]()
И т.н. и т.н. ...
Много пакостливо дете съм била..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
подцети ме;че и аз правех такаПървоначално написано от Jumbie483
![]()
също драсках по стените с нокти ...
амии сега не се сещам за много случки
като съм била на 2 сме били на село и са ме оставили да си играя на двора и съм отишла там където вАрят буркани,и като съм отишла при мама не е могла да ме познае (била съм руса със сини очи попринцип :Д)
постригах се (косата ми беше до кръста) почти 0 номер![]()
изядох 1 цвете на мама и оттам в болница
намазах пода с червен пипер и олио и отгоре сложих килима
след като смениха килима залепих следващия с Ц200![]()
ядох спагети (неварени) с брашно и кетчуп защото си мислех че е някакъв деликатеси от страх да не ми се карат го изядох цялото
:Д
с братовчедка ми пръскахме хората от терасата със спринцовки![]()
и още мнооого![]()
много съм ги правила.сладането на гумени паяци в баницата се броят към шегите,а иначе за бели преди когато нещо не ни харесва го мятаме със сестрата през задния джам.ама веднъж изсипахме цяла чиния домати с олио и то бам върху климатика на комшиитеа една по скорошна...майка беше направила мусака и я оставила да поистине на масата.аз обаче нз как но успях да я съборя и цялата бе6е на килима.за да не ми се кара я върнах в тавата.после маика ми са кара "как я сипваш тая мусака?защо е цялата надробена?и защо навсякъде има мусака...вече 3 ден а аз още настъпвам мусака по килима" уж чистих ама тя тска се бе пръснала 4е има6е някъде където не с1м я видяла.дори в пералнята
Първоначално написано от clever
това е забавно.. трябва повече хора да го практикуват...
аз и яденето си изхвърлях през терасата.. защото майка ми казваше, че ако не си изям сандвича, няма да излизам..![]()
Първоначално написано от bloodyF
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лелее... ние пък с една приятелка..някъде 3-4 клас смесвахме... всяка вид течност, която намерихме.като се почне от хранителните подпрапки та чак до препаратите за почистване ... и шампоани, балсами..всичко за което се сетите... и поливахме хората с това ..![]()
![]()
![]()
звъненето на случайни звънци е класика... Обичахме да се правим на луди..влизахме примерно в аптеката и казвахме "Едно кило домати".... измисляхме си вафли, които не съществуват, влизахме в магазините и искахме да си купим от тях![]()
Аа.. като малка ужасно много обичах да вися в ракли,гардероби,под маси и къде ли още не.
Когато се карах с майка или баЩАТКО ;д,в знак,че им се сърдя..се завирах под масата и чаках да ме викнат да излезна.
С още едно лапе мятахме ''сандвичи''от листа,с кал..по къщата на едни съседи.После като ни хванаха им се извиняхме 2 часа.
ГРРРРР..Спомних си и нещо друго.
Била съм някъде м/у 4-6 години и още вярваща в Дядо Коледа.Всяка Коледа си лягах с фенерче в ръка на леглото,което беше до украсената елха.. и чаках да дойде Доброто Старче.С мисълта,че ще го чуя,ще стана бързо,ще светна фенерчето ии ще го хвана от местопрестъплението.За жалост никога не се случи,защото веднага заспивах.
![]()
Една неосъществена мечта.
![]()
Правила съм си плаж на терасата..
Вземах коритото и една хавлия и на море.![]()
Влизала съм вкъщи през терасата,защото някои хора не са се сетили да ми оставят ключове.![]()
Спала съм на терасата.. Много приятно беше.
Легнах към 10-11 вечерта и се събудих в 8 сутринта,заради шума на колите.![]()
![]()
хахахаха на 10 на село тръгнах да карам ладата на стареца ;д и я вкарах в едно плитко езерце ;д;д;д до къщатаи изядох няколко задвратника![]()
![]()
Ами...една седмица ме били оставили при баба ми (била съм някъде на 4) , нещо е трябвало да пътуват наще...И тя всеки ден се грижела за мен... Но понеже е заклета табладжийка, а аз и бях надраскала цялата табла , решила да отиде у една комшийка, която живее в един блок срещу нас , но тъй като нямало кой да ме гледа взела и мен... И докато играели , аз съм избягала и съм отишла на тавана на блока (горката, къде ли не ме е търсила... Накрая след 6 часово търсене, просто съм се появила от тавана...)![]()
![]()
![]()
Друго което си спомням... Значи... Била съм на около 7 години , 1ви клас... Имаше едно момиче, с което бяхме и все още сме най-добри приятелки.Стоим на 1чин, в 1 махала сме... Винаги заедно...И наще правеха ремонт, и ние се мотахме там уж да им помагаме...Кухнята вече беше завършена, боядисана в зелено, и за да и отива бяха купили една доста скъпичка картина...Чиято рамка аз и приятелката ми незнайно как откачихме..![]()
![]()
После колко ни се караха...
като бях болна хвърлях хапчетата на съседите(под нас)ама пак си оздравях![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Ааа, не. Ти ме уби.Първоначално написано от Jumbie483
![]()
.. Особенно т'ва с котката
Иначе аз много обичах да замервам хората с плюшените си играчки от терасата
![]()
А пък ся си спомних, един път с братовчед ми сме на село и сме решили да караме някакъв скейтборд [ по - точно беше няква издялкана от вуйчо ми дъска и сложени колелца] .. Та, отиваме да "караме" ний, и братчеда сяда на дъската и аз тръгвам да го бутам по един баир и го пускам. По едно време отивам при него, вече спуснал се от баира взимаме дъската и аз тръгвам да го бутам по улицата до няк'ва река.. И бутам си го аз, обаче по - едно време някакъв човек са вижда в сенките на една барака ['щото беше тъмно] и аз с всичкия си акъл викам на братчеда, че съм видяла извънземно
и тръгваме да бягаме, 'щото нали уплашени да не ни хване и изяде извънземното
.. По едно време както си тичаме аз се усещам, че сме забрайли дъската и хуквам обратно да я зимам, ама нали страх и не гледам къде бягам, ми се оглеждам за извънземното и по едно време крака ми стъпва на тая дъска, тя като тръгна да бърза, аз се провлачих , паднах на некви камънаци, а дъската се разби.. Е тогава къв рев му ударих не е истина.. Още имам белези оттам
![]()
![]()
![]()
![]()
^ Подсети ме за нещо![]()
Като съвсем малка и аз имах едно падане, заради което още ме помнят някои хора![]()
Бяхме на гости на едни семейни приятели. И там на вилата.. И аз веднъж се бях забързала за някъде и точно пред къщата на прага, който разделя тревата от плочките.. Там като се спънах, сигурно хвръкнах 1-2 метра напред.. Цялото ми коляно после беше в кръв.. Помня, че такъв рев му ударих, че съседи идваха да видят какво става![]()
И сега си имам едва забележим, но въпреки това голям белег на коляното.
Тогава си спомням, че чичо ми се смееше и казваше, че съм му счупила плочките..![]()
![]()
Веднъж...всъщност няколко пъти, реших да се правя на художничка и почнах да драскам по картините вкъщи с фулмастри и химикали,а като още по малка и стените.
С една приятелка на село правехме некви каши от смокини и мажехме вратите и те лепнеха после. Хората като минаваха покрай къщата ги заливахме с вода (веднъж дори един с една кола му влезна вода през прозореца та се спря и ние бягай....).
Разправяли са ми наще ,че веднъж ме търсили,търсили къде ли не ...а аз съм била в пералнята.![]()
А за гардероба-то си е класика ,много обичах да седя там ,аз май още обичам ама не мога да се побера![]()
Толковаа много бели правех като малка че просто съм ги забравила вече.Но има няколко,които немога да ги забравя:
1.Значи като си ходех на село пръсках една кокошка с пистолет за вода и после хвърлях смески върху нея и другите кокошки се избиваха коя ще я накълве първа.(мн бой съм изяла заради това)![]()
2.Като малка много гледах"Сам вкъщи" и правех наи различни капани и така веднъж заложих един балон с вода на вратата,но вместо баба влезе баща ми и се пльосна върху него и настана една караница...
3.Била съм на 4-5г. и не го помня но на село баба е имала аквариум с рибки и аз съм ги била извадила всичките на прозореца да се попечат малко,за да хванат тен![]()
4.И най-скорошната ми беля преди няколко месеца реших да изкарвам на баща ми Опела но нещо збърках скоростите и се удаих в един бордюр и му отиде бронята,но все още не е видял понеже е в чужбина![]()
има и още много много но съм ги забравила вече...
а лелее какво се сетих ...........![]()
веднъж аз и още няколко приятелчета целехме колите с шишарки
и веднъж както 1 шишарка влезе в страничната врата на колата влезе и в декултето на жената;която седеше там.............ние после избягахме и леш от смях![]()
![]()
![]()
![]()
Ох, охсетих се още глупости, които ем правили...
никога не съм обичала да ям хляб и като малка баба ми е държала да ям сандвичи..обаче аз съм ги натиквала отдолу под дивана и съм я лъжела, че съм ги изяла и искам още![]()
Или като правихме манджи от кал с една приятелка и листа и карахме малката и братовчедка да ги яде..
Много обичах баба ми като легне да спи за обяд да изляза навън и да почна да звъня на звънеца докато не я събудя...
Хаха и като си правихме сладки от брашно и вода с 2 приятелки (дори нямахме печка ..) и дядо им се качи горе в къщата и ние много се бяхме упрашили и всичката смес отдолу под леглото, после килима беше ужасен![]()
Пъхахме камъни в хартийки от лукчета и ги давахме на хората![]()
Играехме на стражари и апаши и бягахме в една градина на хората и им изяджахме кайсиитеа попринцип не обичам кайсии
не знам как са ме накарали да ги ям
![]()
И това беше много отдавна, да сме били на 7-8 щом сме можели да пишемта бях си на село и бяхме само 4 момичета и ни беше скучно и решихме да си намерим приятелки и писахме обява с кастинг
и я бяхме залепили на сладкарницата на прозореца и ходехме всеки ден и някое момиче като дойдеше го целехме със сливи :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!